To bych taky potřeboval zjistit. Když mi klima běží tak vše ok , ale jak ju vypnu tak smrdí jak čertovy hračky. Po znovu zapnutí se mi orosí čelní okno a zase smrdí. Myslím , že obyčejná desinfekce do průduchů to asi neopraví
Pokud jsem pochopil tak asi od spolujezdcovi strany sundat kryt a ještě něco odsroubovat.? Ještě jeden problém kde je přibližně vypustí hadice? Za přední napravou u prostředí nebo někde po straně?
Ano ano,
2 x sprej za 350,- a nic, ... pres otvor pod pylovym filtrem nepomaha
a druhy pokus zvrchu skrz horni vydechy v palubce taky nic.
Takze tohle nezkouset, to je k nicemu.
Ozon akorat me asi neodteka hadici kondenzovana voda a chtelo by to asi i manualne, pres vikend neco vyzkousim pak bych poradil ale rikam vyzkousim tak ze treba to nebude ono vím ze se musi od spolujezdce z motorove casti je blbost
Marek-WAR píše:Pokud jsem pochopil tak asi od spolujezdcovi strany sundat kryt a ještě něco odsroubovat.? Ještě jeden problém kde je přibližně vypustí hadice? Za přední napravou u prostředí nebo někde po straně?
Ještě se sundává kastlík. Výpárník je naprostředku, tak by i odtok měl být tam
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Už je to nějaký ten pátek, co jsem ho mámil ven, takže detaily už si nepamatauju. Ale jednodušeně odšroubuješ kastlík (pár šroubký zvenku dolu a pár vevnitř), s ventilátorem pootočíš a vytahneš. A tady máš video
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Tak jsem našel problém, pokud se nepletu tak odtoková hadice by mela byt zhruba nekde u výfuku v prostředu. Voda mě začala odtěkat bokem na ridicové straně pokud se trochu odkryl ochraný plastový kryt. Tak že je asi hadice vypadlá? Nebo jak to mám chápat?
spíš tam bude špatně daný ten kryt, do kterého to teče a odtud to teče pak jinam. Sundat a vrátit správně.
Jinak se k výparníku dostaneš tak jak je vidět na videu. Doporučuji nějaký pěnový čistič s hadičkou. Po odinstalaci větráku je k výparníku dobrý přístup.
Pěnu nechat nějaký čas působit, dle návodu použité chemie.
Myslím že je to otvor k výparníku a kde se nemusí demontovat cela odkládací skřín že je to i jednnochuchší shodit spodní dekl a někde neco odsroubovata je tam otvor k vyparníku. Jen nají to místo. Je to ukazane v tomhle videu akorát není ukazane kde je to místo https://www.youtube.com/watch?v=ROCPNg8M1wg
Dále návod akorát jsem nenašel zatím http://www.liqui-moly.de/liquimoly/medi ... %20E91.pdf