vyháknout rámeče, zašaltrovat 2, 4 nebo 6 a tahat nahoru (bacha na zuby, Tvoje)..... pak nasadit m-paket - moc netlačit proti převodovce, lepší je tyčku šalkáky chytit do sikovek a tlačit hlavivi proto nim, pak nasadit rámeček
Někdy tam ty hlavice drží krutě. Dát za 4, nebát se jít na zadní sedačky a tahat:) Naopak k nasazení by neměla být potřeba velká síla (na konci řadičky je konus, v hlavici jistící kroužek), pokud je hlavice přinejmenším origo. Já dával kátkou Performance a paráda.
tommee píše:Někdy tam ty hlavice drží krutě. Dát za 4, nebát se jít na zadní sedačky a tahat:) Naopak k nasazení by neměla být potřeba velká síla (na konci řadičky je konus, v hlavici jistící kroužek), pokud je hlavice přinejmenším origo. Já dával kátkou Performance a paráda.
Já měl vždycky za to, že shortshift je jen jiná ta tyč, na který je nasazená řadičky - delší od kloubu směrem dolů, aby řazení bylo kratší. V čem jsou jiný nebo lepší tyhle sady na který tu jsou odkazy?
paveld píše:Já měl vždycky za to, že shortshift je jen jiná ta tyč, na který je nasazená řadičky - delší od kloubu směrem dolů, aby řazení bylo kratší. V čem jsou jiný nebo lepší tyhle sady na který tu jsou odkazy?
to nevím v čem je to lepší, ale snad BMW ví proč to dělá..nebo počkat na někoho znalejšího než jsem já