Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Powerflex na předních ramenech E36
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Už delší dobu se mi chvěje volant a tohle je poslední věc, co zbývá na přední nápravě vyměnit. Poweflex silentbloky mají najeto kolem 140tis. km, ale aspoň na pohled a v ruce se zdají OK a bez vůle... stalo se to někomu, že by mohli způsobovat vibrace ve volantu?
Mám vyměněný ramena, tlumiče, uložení tlumičů spojovací tyče řízení, převodka řízení po repasu, uložení i kosti stabilizátoru.... kol jsem zkoušel několik a vim, že to kolama neni. Vibrace pouze odpovídá velikosti kol... na 18" víc, na 15" téměř vůbec.
Mám vyměněný ramena, tlumiče, uložení tlumičů spojovací tyče řízení, převodka řízení po repasu, uložení i kosti stabilizátoru.... kol jsem zkoušel několik a vim, že to kolama neni. Vibrace pouze odpovídá velikosti kol... na 18" víc, na 15" téměř vůbec.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
No a pak druhá věc, když víc zacloumám s kolem, tak je slyšet ťukání z dílu číslo 1: http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... oint_assy/
Měnil jste to někdo? Pomůže to?
Díl č. 2 je teď měsíc nový....
Měnil jste to někdo? Pomůže to?
Díl č. 2 je teď měsíc nový....
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Odfrézování na kotouči je od vyvažování.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition