Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Váha vzduchu
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Při vibracích motoru dochází k mnohem větším zrychlením a přetížení, než vznikne při pádu z ruky na zem. Pohledem je možno zjistit, jestli není vidět přetržený drátek. Určitě žádný štětec ani prsty dovnitř. Vnitřek váhy je možno vypláchnout propylalkoholem.
To je něco jiného, než slivovice, ta se polyká - v malých dávkách neškodí v žádném množství, ale jen z rukou lékaře.
To je něco jiného, než slivovice, ta se polyká - v malých dávkách neškodí v žádném množství, ale jen z rukou lékaře.

Supr, díky!
Já právě nevěděl co je uvnitř, tak to tady hledám různě po internetu. Bál jsem se nějakého mechanického poškození klapky co je uvnitř (M43b18) každopádně by tam krom toho drátku co se ohřívá a snímá teplotu vzduchu nemělo být nic. (prý)
A co se týče toho čištění, k čemu je to dobrý?. Kdesi jsem četl, že při vypnutí motoru se ten drátek ohřeje vteřinově na 1000°C aby se spálily veškerý nečistoty a tak podobně.