Prosím hilfe, horké a zkušené vzdělané hlavy na programování funkcí light modulu apod. někdo kdo by pomohl s problémem prosím?
s Milanem (člen: cmelak) jsme za boha nepřišli na to, proč mi nejde US poziřní svícení. v NCS bylo zapnuto (us side marks: active) ale auto ho nerozsvítí. Mám E46 330ci 2002. Měla by tam být LCM III.
pokud to má vliv, blinkry neorigo, světla byly měněny, nejsou tam origo bixeny ale jen xenony - plně funkční. Zadné bastlení v kabelech, vše na origo paticích a káblech. Nevíte nějaké další věci jak to auto to donutit? Díky moc
Kažný LCM/LSZ je jiný v závislosti na CI (kodovací index), to co u jednoho auta funguje nemusí u druhého, tudíš formule nastav todle a todle na dálku neexistuje, ale vždycky záleží na datech co z toho vytáhneš.
Ten kdo se v tom vyzná má v podstatě své Know-How.
Není problém ti to nastavit
Miguel píše:Kažný LCM/LSZ je jiný v závislosti na CI (kodovací index), to co u jednoho auta funguje nemusí u druhého, tudíš formule nastav todle a todle na dálku neexistuje, ale vždycky záleží na datech co z toho vytáhneš.
Ten kdo se v tom vyzná má v podstatě své Know-How.
Není problém ti to nastavit
Jde mi o pozičky - blinkry co svítí US.
Jinak měl bych mít CI: 32
LSZ s CI 32 nepotřebuje být v US módu.. Stačí opravdu jen tyto dva kódy: GED_FL_ALS_DRL na aktiv a FL_DIMMUNG_DRL (nebo nějak tak) na wert_02 (intenzita)... LSZ CI 29 a nižší se musely přepínat do US módu...