Zdravím,
chtěl bych se zeptat na náročnost vestavby navigace do BMW e90, které má pouze radio Profesional.
Zda to někdo tady na fóru dokáže a případně za jakou cenu.
Děkuji za reakce.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vestavba navigace do BMW e90
určitě to tady z fóra svede matiz a mentuli,určitě by se ještě někdo další našel.
teď jsem někde na bazaru viděl CCC jednotku s velkou obrazovkou za dvanáct tisíc.CIC bude minimálně jednou tak drahé.pak musíš samozřejmě vyměnit palubovku,dekor tunelu s dírou na ovladač...atd.
no prostě pokud toužíš po navigaci,kup raději TomTom.je podrobnější a ještě ti zbude např. na nové obutí.já bych se na to vyprd.
teď jsem někde na bazaru viděl CCC jednotku s velkou obrazovkou za dvanáct tisíc.CIC bude minimálně jednou tak drahé.pak musíš samozřejmě vyměnit palubovku,dekor tunelu s dírou na ovladač...atd.
no prostě pokud toužíš po navigaci,kup raději TomTom.je podrobnější a ještě ti zbude např. na nové obutí.já bych se na to vyprd.
Nebo pak tohle http://www.dynavin.com/products/n6_e9x.php
Už jsem to v E90 viděl, nevypadalo to uplně zle, ale já osobně bych si to do auta nedal. Ale paradoxně to umí víc věcí než CCC, což je daný pochopitelně dobou.
Jinak bavory od Bangla mají hnusnou palubku všechny
Sto lidí sto chutí ale
Už jsem to v E90 viděl, nevypadalo to uplně zle, ale já osobně bych si to do auta nedal. Ale paradoxně to umí víc věcí než CCC, což je daný pochopitelně dobou.
Jinak bavory od Bangla mají hnusnou palubku všechny

Sto lidí sto chutí ale
E60 545i Blacksapphire