Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 325i znáte + pár dotazů

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Jimi85

#21 Příspěvek od Jimi85 »

Díky moc za odpovědi, mám toho díky vám hodně k přemýšlení :)

Ještě jsem našel toto http://www.sportovnivozy.cz/67349-bmw-5-e39-530i sice to není 3er ale nechce se mi úplně zakládat nový topic.
Vypadá výbavou hodně luxusně a pokud nekoukám špatně tak má i nálepku BMW klubu (ale je možný že jen koukám šejdrem :D ), takže by mohlo být někomu známé?
alfonzo

#22 Příspěvek od alfonzo »

Já bych chtěl vidět graf z brzdy. Nějak se mi nehce věřit že u atmosférického motoru nahonili 26 kW jenom přehrání SW... 8)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od matiz »

Jimi85 píše:Díky moc za odpovědi, mám toho díky vám hodně k přemýšlení :)

Ještě jsem našel toto http://www.sportovnivozy.cz/67349-bmw-5-e39-530i sice to není 3er ale nechce se mi úplně zakládat nový topic.
Vypadá výbavou hodně luxusně a pokud nekoukám špatně tak má i nálepku BMW klubu (ale je možný že jen koukám šejdrem :D ), takže by mohlo být někomu známé?
To myslis vazne nebo si delas srandu ??? Ja ti dam duvod k zamysleni -))) Kdyz jsem kupoval auto, mel jsem zcela jasnou predstavu co mit musi ( xenony, navigaci, kuzi, benzin ) a co mit nesmi ( cerna barva, stribrna barva, havarovane ). Radsi jsem se malinko zadluzil a ke stavajicimu obnosu pridal castku kterou bych pravdepodobne proinvestoval behem roku kdybych poridil nejakou ohrkanou vranu. Dnes bych k tomu pridal jeste ze musi mit BT sadu pro telefon, spatne se to dodelava kdyz tam vubec neni.

Pouvazuj o tom zda neni vyhodnejsi radej trochu navysit castku a poridit peknou novejsi trojku. Mam jak e 39 tak E91 a ta stara petka je uz fakt za zenitem.
xyron

#24 Příspěvek od xyron »

Souhlas s matizem... radsi ještě trochu posetrit a koupit co nejvic nabuseny auto... protože dle realnych zkusenosti dřív nebo později člověka zacne stvat co všechno v tom aute chybi a pak je tu mraky usmevnych threadu typu jako dodělat xenony, BT, multifunkci, tempomat atd atd.... a financne je to všechno kokotina....
Odpovědět