Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Typ navigace a pomoc s aktualizací
Jak poznám, jaký typ (cic, ccc -- business nebo Professional) mám? Je to 320D E91 rv. 9/2009. Mám iDrive s tlačítky kolem a 6.5 display. Zjistím to někde v menu? Má to HDD? Musí se provést uprade firmware před aktualizací map? Popřípadě jestli je někdo od Ostravy, kdo by mi pomohl s aktualizací....
- Přílohy
-
- navigace
- BMW3.jpg (36.99 KiB) Zobrazeno 2526 x
-
- BMW2.jpg (40.78 KiB) Zobrazeno 2526 x
-
- BMW1.jpg (38.35 KiB) Zobrazeno 2526 x
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
Máš CIC. Aktualizace u tebe není zas tak jednoduchá. Potřebuješ znát FSC kód pro aktivaci instalace. Další věc je že auta od 9/2009 do 3/2010 měli chybu ve firmware CIC jednotky a aktulizace se nejspíše nezdaří, je zde zapotřebí prvně aktualizovat CIC jednotku.robiii píše:Jak poznám, jaký typ (cic, ccc -- business nebo Professional) mám? Je to 320D E91 rv. 9/2009. Mám iDrive s tlačítky kolem a 6.5 display. Zjistím to někde v menu? Má to HDD? Musí se provést uprade firmware před aktualizací map? Popřípadě jestli je někdo od Ostravy, kdo by mi pomohl s aktualizací....
Pokuď budeš mít cestu do Pardubic, tak stačí dát vědět a mohu ti to aktualizovat a aktivovat mapy.
Xyron něco psal, že neví jestli je tam HDD nebo jsou mapy na DVD. Pokud není HDD, kde se nacházá ten slot? Snad to není ta mechanika co je hned vepředu, kde se přehrává hudbaSTYDLY píše:Máš CIC. Aktualizace u tebe není zas tak jednoduchá. Potřebuješ znát FSC kód pro aktivaci instalace. Další věc je že auta od 9/2009 do 3/2010 měli chybu ve firmware CIC jednotky a aktulizace se nejspíše nezdaří, je zde zapotřebí prvně aktualizovat CIC jednotku.robiii píše:Jak poznám, jaký typ (cic, ccc -- business nebo Professional) mám? Je to 320D E91 rv. 9/2009. Mám iDrive s tlačítky kolem a 6.5 display. Zjistím to někde v menu? Má to HDD? Musí se provést uprade firmware před aktualizací map? Popřípadě jestli je někdo od Ostravy, kdo by mi pomohl s aktualizací....
Pokuď budeš mít cestu do Pardubic, tak stačí dát vědět a mohu ti to aktualizovat a aktivovat mapy.

Já mám kdyžtak do tvého auta češtinu.
www.bmwcesky.cz
www.bmwcesky.cz