Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E91 vymena barerie v klici
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Surfis: Jestli se nepletu (co jsem koukal naposledy), tak klíč s comfort access stojí nový v BMW někde kolem 8500 Kč bez planžetky, takže něco přes 9000. Klíč bez CA stojí v BMW cca 4500 Kč bez planžetky. Záleží dost i na dealerovi, např. včera jsem dělal klíč od E46 a prý v Inveltu v Plzni chtějí kolem 5500 za diamant pro EWS auta.
Dá se klíč i předělat do nového pouzdra, nemusí se lepit (a popravdě to spíš moc nedoporučuju, protože ze spousty lepidel se vypařují celkem agresivní látky, které pak leptají tištěný spoj).
Není třeba nic párovat, klíč je spárovaný s CASem natvrdo v čipu imobilizéru, DO se synchronizuje, když je klíč v zapalování.kubajz79 píše:pokud by jsem tu baterii v klíči měnil,je potřeba následně klíč párovat s autem?pokud ano,jak?a co se stane s uloženým nastavením (sedadlo atd.)?děkuji
Dá se klíč i předělat do nového pouzdra, nemusí se lepit (a popravdě to spíš moc nedoporučuju, protože ze spousty lepidel se vypařují celkem agresivní látky, které pak leptají tištěný spoj).
- Přílohy
-
- pouzdro_klub.jpg (194.94 KiB) Zobrazeno 1931 x