ELM 327 nefunguje (asi je to jasné u E36, když píšou 2000+), ale máte zkušenosti s něčím jiným? Nejlépe přez wifi nebo BT?
iCarsoft i910, nebo creator c310 by měl fungovat s E36, ale nejsou bezdratove.
Mate s něma zkušenosti? Nebo s nějakýma jinýma co mi unikly?
Nejlépe aby uměly i ABS.
Proč?
Píše u něčeho 94+ a u zbytku "all" tak proč by neměl jít mi?
A podle obrázku má i kulatou koncovku (kdyžtak redukci kulate na obd mam)
ebo je problem někde jinde?
OBD u novější E36 může fungovat... taky záleží co máš. A carsoft nekupuj, tolik toho neumí... Spíš OBD nebo ADS kabel (podle toho co máš za E36) a k tomu buď Inpu nebo Easydis.
paveld píše:OBD u novější E36 může fungovat... taky záleží co máš. A carsoft nekupuj, tolik toho neumí... Spíš OBD nebo ADS kabel (podle toho co máš za E36) a k tomu buď Inpu nebo Easydis.
Může, ale třeba jen na něčem, jen některé jednotky atd. Prostě co má zapojenou L-linku, to zdiagnostikuje jedině přes ADS a hotovo. Respektive pokud jde o motorovou jednotku, tak tu celkem dobře umí Delphi a jeho klony, a to i ADS verze.
No já se zatim setkal s tim, že buď ta jednotka komunikuje po ADS nebo po OBD...nikdy tak, že šla po obojim. Novější M52 určitě po OBD, starší teď nevim.. a ta M50 bude asi ADS.
Delphi funguje na e36 dobře počet jednotek které vyčte záleží na roku výroby u prvních roku výroby umí jenom motor i s live daty trochu mě tam zarazilo že neukazuje třeba teplotní čidlo. U modelu s m43 motorem už zvládne hodně i obd kabel