ps: ještě jsem si vzpoměl že jsem zahlíd krabičku, která na ccc/cic přenáší obraz ze smartphone přes wifi, mam dojem že i audio - i když audio by nebyl probelm přes aux (případně BT aux)
Naprosto souhlasim a mnohokrat jsem to psal, zalezi na zpusobu uziti. Ja to mam jako premistovadlo a obcas v nem travim vic casu nez bych chtel, bez navigace jsem ztraceny, takze pro mne je nutnost, stejne jako BT a mam rad muziku, takze at mi to hraje tak jsem si tam namontoval i trochu lepsi ozvuceni. Ale mit auto na "svezeni", takovou malou motokaru, vyhazel bych i sedaky s tapecirunkem -)) Ne vazne, uznavam ze nekterym to staci a maximalne to vyhyovuje. Ale zase na druhou stranu nez tam pak dodatecne neco prznit -))) Ale jak uz bylo receno, sto lidi, tisic chuti.
Predpokladam ze i kdyz napisu ze se mi to nelibi a v podstate tem kteri se mnou nesouhlasi to nijak neublizi, mozna naopak prijdou s necim lepsim.
No já bych asi měl hlavně strach, co ten tablet udělá při nehodě. Přeci jen taková cihla s celkem tenkou hranou, která najednou vletí pěkně rychle někomu do hlavy, může i zabít. Nejspíš proto se podobné věci taky homologují Taky kombinuju CCC + navi v mobilu, ale jen ve chvíli, kdy má mobil lepší mapy. (a to mám v CCC mapy 2016)