řešil nekdo z vas ze mu e46 stale topi?jedine co jde regulovat je na stredovem panelu,jinak mi to stale topi na plno.Je to vadny ventil topeni???diky za radu...
A když tam dáš nejmíň co tam jde tj.16 stupňů,mřížku uprostřed dáš na studený,tak to fouká pořád teplý?? A co s klimou to fouká studený nebo taky teplý když to dáš na nejmenší stupně.
jo tak presne tohle jsem resil na sve e46 320d..... a stalo se mi to v lete...takze v aute bylo fakt super. Problem byl ve spalene pojistce cislo 62 7,5A vymenil jsem a je to OK!!!
Ahoj, vzpomenes si u sebe, jestli taky pojistka nebo si musel delat ten lektromagnetickej ventil topeni? Na pojistku sem koukal okem a vypada ok, nicmene mi to na sklo porad fouka a fouka teple :-/
vem multimetr a změř si ventil jestli má přerušenou cívku. I když dáš kolečko u středového ofuku na studený vzduch nemá to vůbec žádny vlivi na průtok vody radiátorem jenom ze středových ofuku půjde vzduch mimo výměník
Foldas píše:vem multimetr a změř si ventil jestli má přerušenou cívku. I když dáš kolečko u středového ofuku na studený vzduch nemá to vůbec žádny vlivi na průtok vody radiátorem jenom ze středových ofuku půjde vzduch mimo výměník
juraj924 píše:prevdepodobne je to ventil topeni v motorovom priestore
Ano, byl to ventil topeni. Vcera vyndan, vycisten a slape to ok. U me to byl ventil za cca 250 usd tzn ja sem spokojen ze nemusim davat 7tis. Za soucastku