Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AAA prodali prokazatelne smotane auto
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo nebylo, stalo jedno auto v bazaru AAA. Starsi, ojete za nejaky mrzky peniz. Prisel pan a auto koupil. No a pojezdil den, dal auto do servisu na nejakou zakladni udrzbu po koupi a auto chciplo v servisu při vymene oleju a takových nejakych zalezitosti. No a při tom se prislo ze bylo vyraznym zpusobem manipulovano s kilometrama, jak jinak. jenze pomerne silne neodborne, takze je problém, auto krici na všechny strany, nejdou resetovat ani servisy (jak jinak), chyby v komunikacích, nesmyslne zprávy atd atd.
Jaka je sance to auto vrátit, samozrejme s nejakym odstupnym za zpusobene patalie a vymenene bezne spotrebni věci jako oleje, filtry baterie a co ja vim co vsecko ještě menili a nejde to vrátit. Jelikož AAA ma super reklamu na proverovani aut a super profesionalni diagnostiku, takze toto museli odhalit preci uz při vykupu auta a tudíž podle mne vedomne poskodili nového majitele.
Ma někdo zkušenost s vracenim vraku zpet AAA a proplaceni provedene udrzby a nejake symbolicke moralni satisfakce ? Ciste teoreticky mne to zajima i když se mne to nijak netyka.
Uvedeni do provozuschopného stavu je pomerne bolestne, CAS 9k, KOMBI 20k, FRM 12k, práce taky nejakou korunu sezere, suma sumarum s problémy co to jeste ma jen tak bokem je to padesát jak vysitych, spis o fous vic.
Jaka je sance to auto vrátit, samozrejme s nejakym odstupnym za zpusobene patalie a vymenene bezne spotrebni věci jako oleje, filtry baterie a co ja vim co vsecko ještě menili a nejde to vrátit. Jelikož AAA ma super reklamu na proverovani aut a super profesionalni diagnostiku, takze toto museli odhalit preci uz při vykupu auta a tudíž podle mne vedomne poskodili nového majitele.
Ma někdo zkušenost s vracenim vraku zpet AAA a proplaceni provedene udrzby a nejake symbolicke moralni satisfakce ? Ciste teoreticky mne to zajima i když se mne to nijak netyka.
Uvedeni do provozuschopného stavu je pomerne bolestne, CAS 9k, KOMBI 20k, FRM 12k, práce taky nejakou korunu sezere, suma sumarum s problémy co to jeste ma jen tak bokem je to padesát jak vysitych, spis o fous vic.
To je naprosto běžný profil všech bazaru,aaa nevyjimaje.Záleží co má zákaznik ve smlouvě...pokud tam není položka garance Km,tak nemá šanci,protože byl se stavem vozidla řádně seznámen,a km(předpokládám že to tak má)má opsané dle tachometru.A autobazar jako takový nemá povinost zjištovat skutečný stav km,je přece jen překupník a je mu to více méně fuk.Takhle to bude(v případě soudu),ale nicméně udělal bych tohle:Zajet do bazaru,sepsat reklamaci a požadovovat bud vrácení vozu(na což nejspíš nepřistoupí)anebo slevu.Osobně jsem zrovna s tímhle bazarem jeden problém řešil,a reklamaci mi uznali a slevily nějakou častku zpětně.případně více info do zpráv..
-
- Kontaktovat uživatele:
O tom radnem seznameni se stavem pochybuju.
Kazdopadne uvedli kupujiciho v hruby omyl. A oni auta vykupujou, do komise se jim moc nechce a ani se jim nedivim. A nedelaji tam takovi troubove aby vykoupili takhle elektronicky dojebane auto, takze mne spis prijde ze stocili sami, jenze spatne a tak se to projevilo naplno az po ujeti nekolika stovek km... Auto je pekne, dokonce jako jedno z mala i bez dpf...
Jako vystrizene z Monta Karla
Kazdopadne uvedli kupujiciho v hruby omyl. A oni auta vykupujou, do komise se jim moc nechce a ani se jim nedivim. A nedelaji tam takovi troubove aby vykoupili takhle elektronicky dojebane auto, takze mne spis prijde ze stocili sami, jenze spatne a tak se to projevilo naplno az po ujeti nekolika stovek km... Auto je pekne, dokonce jako jedno z mala i bez dpf...
Jako vystrizene z Monta Karla

V AAA musíš vybrat dobře, se servisákem či kontrolou v autorizovaném servisu apod.Majitel není debil, smlouvy jsou neprůstřelné, lidi je podepisujou... Každý auto který je starší 5let, má najeto větší počet km apod podepisuješ, že po koupi je třeba udělat velký servis ev s výměnou mnoha součástek
Auto starší 10let je prakticky na ND dle smlouvy... ikdyž je to jinak paráda .

V áčkách či jiném bazaru bych se sakra bál koupit auto! SMlouvy budou mít neprůstřelné, ale za reklamaci nic nedáš no...
Každopádně na druhou stranu neplatí, že všechny auta jsou vraky. Já tam prodal mé předešlé auto,r.v. 2010 s poctivými 90 tis. km s úplnou sevisní historií. Auto vypadalo exteriérově i interiérově na 40tis. km. Když jsem pak koukal na inzerát, tak km nechali a vše sedělo...
Každopádně na druhou stranu neplatí, že všechny auta jsou vraky. Já tam prodal mé předešlé auto,r.v. 2010 s poctivými 90 tis. km s úplnou sevisní historií. Auto vypadalo exteriérově i interiérově na 40tis. km. Když jsem pak koukal na inzerát, tak km nechali a vše sedělo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam svagra co pracuje v AAA a muzu vam zarucit, ze km nestahujou. Jak uz bylo zmineno, jsou to jenom prekupnici. Bohuzel ty km skoro pokazde stahuji dovozci. Pokud bych si tam kupoval auto, overil bych si, jestli to auto je odkoupeno dovozcem nebo od primeho majitele. Jinak muzu doporucit poslat reklamaci, auto ti asi nevrati, ale mohli by zaplatit cast opravy. Hlavne nepristup na to, ze Vam to opravi v jejich servise v Praze, to jsou hrozny patlaci..
. Myslim, ze kupujici udelal velkou chybu, ze si auto nenechal radne zkontrolovat odbornym servisem.

ale houby, to že Ačká auta stahujou jsem slyšel už z více zdrojů, dokonce i to že mají v praze velky servis kde dělaj z bouraček "novy auta",
smlouvy sou opravdu neprustřelny, navíc cokolik řešit s áčkama je to otázka desítek hodin.
ale majitel at si to zkusí reklamovat, ale at počítá že tam stráví moc hodin.
smlouvy sou opravdu neprustřelny, navíc cokolik řešit s áčkama je to otázka desítek hodin.
ale majitel at si to zkusí reklamovat, ale at počítá že tam stráví moc hodin.
- Risa525
kamarád dělal v AAA a dost barvitě nám to několikrát popisoval, až to jednou nevydržel a utekl z toho hnusu!!!Mesa píše:Mam svagra co pracuje v AAA a muzu vam zarucit, ze km nestahujou. Jak uz bylo zmineno, jsou to jenom prekupnici. Bohuzel ty km skoro pokazde stahuji dovozci. Pokud bych si tam kupoval auto, overil bych si, jestli to auto je odkoupeno dovozcem nebo od primeho majitele. Jinak muzu doporucit poslat reklamaci, auto ti asi nevrati, ale mohli by zaplatit cast opravy. Hlavne nepristup na to, ze Vam to opravi v jejich servise v Praze, to jsou hrozny patlaci... Myslim, ze kupujici udelal velkou chybu, ze si auto nenechal radne zkontrolovat odbornym servisem.
Nevím jak ted', ale....
Všechny tyhle velký bazary začínaly stejně!! stáčení , svařované bořky atd..prostě ZLODĚJINA.....sám byl u toho, jak 1 rok starého mergla vařili ze třech částí!!!
Dneska už maj takový portfolio, že věřím v to že už to třeba nedělaj, ale o dřívějších praktikách není pochyb!!
Tak především nesouhlasím s tvrzením, že i kdyby se prokázal nesprávný stav tachometru, tak je to k ničemu. Je úplně jedno, jestli je ve smlouvě napsáno počet najetých km, nebo stav tachometru. Obojí vypovídá o opotřebení věci a soudy k tomu tak přistupují. Nedomnívám se, je to holý fakt.
Jestli seš schopnej prokázat, že bylo s tachometrem manipulováno a kdy, tak máš nárok na adekvátní slevu odpovídající snížené hodnotě věci. Nárok na odstoupení od smlouvy bys měl pouze tehdy, kdybys prokázal, že věc je už tak opotřebená, že je neupotřebitelná.
Také je zcela jedno, jestli o tom bazar věděl, nebo ne. On jako prodávající odpovídá za stav věci. Případnou škodu ať si vymáhá po tom od koho to sám vykoupil.
Mám dojem, že odpovědnost bazar přebírá i v případě, že je jen zprostředkovatel.... ale to se jen domnívám.
Rada na závěr? proboha proč to lidi u těch zlodějů bazaristů pořád kupujou????
Jestli seš schopnej prokázat, že bylo s tachometrem manipulováno a kdy, tak máš nárok na adekvátní slevu odpovídající snížené hodnotě věci. Nárok na odstoupení od smlouvy bys měl pouze tehdy, kdybys prokázal, že věc je už tak opotřebená, že je neupotřebitelná.
Také je zcela jedno, jestli o tom bazar věděl, nebo ne. On jako prodávající odpovídá za stav věci. Případnou škodu ať si vymáhá po tom od koho to sám vykoupil.
Mám dojem, že odpovědnost bazar přebírá i v případě, že je jen zprostředkovatel.... ale to se jen domnívám.
Rada na závěr? proboha proč to lidi u těch zlodějů bazaristů pořád kupujou????
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim, pohrozeni televizi je řekl bych něco ceho se absolutne nezaleknou. Kdo by se tim v tv zabyval??? Pochybuju ze by hned vyrazili natocit reportaz. Nicmene myslim si ze pokud nezaplati opravu ze ji zaplati pozdeji i s naklady na soud, protože v tomto pripade je to zcela a nezpochybnitelne ze k tomu zaprvé doslo a ze všechny problémy které to auto ma jsou zpusobeny tim, ze bylo stocene neodborne. kdyby to delal někdo kdo to "umi" nebyl by zadny problém a ani by se to nedalo dokázat tak pomerne jednoduse. Byt to moje auto, uz je podane trestni oznameni, jezdim autem z pujcovny a osobne jsem presvedcen ze v tomto pripade není mozne prohrat.
Jenze je tu male jenze. Sice za to zodpovidaji acka, ale predpokladam ze když dojde na lamani chleba tak to zpetne odsere ten, kdo tam tu popelnici prodal, protože pokud to nestocily acka, byl to PROKAZATELNE předchozí majitel. Acka to nejspis zatahnou a budou vymahat po předchozím majiteli.
Nejaka sleva pet, deset tisíc ani omylem nepokryje opravu a nechat to latat v jejich servise bych zase nenechal ja. Pekne nove dily a pekne zaplatit...
Jenze je tu male jenze. Sice za to zodpovidaji acka, ale predpokladam ze když dojde na lamani chleba tak to zpetne odsere ten, kdo tam tu popelnici prodal, protože pokud to nestocily acka, byl to PROKAZATELNE předchozí majitel. Acka to nejspis zatahnou a budou vymahat po předchozím majiteli.
Nejaka sleva pet, deset tisíc ani omylem nepokryje opravu a nechat to latat v jejich servise bych zase nenechal ja. Pekne nove dily a pekne zaplatit...
-
- Kontaktovat uživatele:
Není moje, nemuzu nijak resit, mne to pouze tak nejak zajímalo ze zvedavosti. Byt to moje, jsem o par tisíc chudsi, pravnik bohatsi s moji plnou moci k zatupovani a vedel bych alespoň priblizne co a jak. Osobne bych se jim na nejakou reklamaci na kterou mají 30 dnu s nejistym výsledkem uplne vysral, to je jen prodluzovani nejakeho stavu z jejich strany, v podstate toto není reklamace, toto je zalezitost kdy se někdo dopustil podvodneho jednani a to tak nedbale ze je to prokazatelne. A ještě jsem neslysel ze by existovala nejaka reklamace na podvod. Tady není co reklamovat si myslim. Tady je na miste bud vraceni nebo vyrovnani.
Kdo ho stočil je nepodstatné. Za stav odpovídá prodávající.
Mimochodem všimli jste si, jak u aut koupených v ČR vyskočil stav tachometrů u prodávaných ojetin?
Vloni jsem chtěl prodat manželčinu Kiu. Má sice poctivých, ale 200K.Vloni se to hemžilo autama po důchodcích, který měly ve stejnym věku max. 100 - 120K. Letos už to má všechno taky kolem 200K a víc.
Mimochodem všimli jste si, jak u aut koupených v ČR vyskočil stav tachometrů u prodávaných ojetin?

Vloni jsem chtěl prodat manželčinu Kiu. Má sice poctivých, ale 200K.Vloni se to hemžilo autama po důchodcích, který měly ve stejnym věku max. 100 - 120K. Letos už to má všechno taky kolem 200K a víc.

A co záruka 7 dnů na výměnu vozu?
http://www.aaaauto.cz/cz/zaruka-7-dnu-n ... tml?id=253
Peníze sice nevrátí, ale vyměnit to za něco jiného by snad neměl být problém...
Já mám pocit,že když jsem tam auto prodával ,tak ve smlouvě bylo ,že veškerou zodpovědnost za cokoliv na autě přebírá bazar. Moje mělo namotaný 170 a taky ho nikdo nestáčel a byl v nabídce s těma kilometrama. Reklamovat bych to šel .Co vím ,tak se to snaží alespon nějako opravit.Že to těm patlalům někdy moc nejde jsem už taky slyšel
- Risa525
za něco opět stočenéhomaxmin píše:A co záruka 7 dnů na výměnu vozu?

tchán si zadal peugeota z Francie a má super auta s 90 tis km....
já si dojel pro kábro do něměcka po 70letý babce a ještě mám všechny faktury od roku 98 až do 2014....a tachometr začíná číslem 1

HOLD ČECHÁČEK JE NEPOUČITELNEJ!