Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Stk 2016 snížený podvozek

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
BOOST

#21 Příspěvek od BOOST »

Foldas píše:atest 8sd je jenom kvůli tomu aby stát pěkně vydělával na homologacích. Např. polské kotle splňují emisní třídu po celé evropě jenom u nás ne protože nezaplatily těžké prachy ve státní zkušebně
A to je presne to, co me sere, protoze pak si nic na auto dat nemuzes. Nikoho z vyrobcu nezajima, ze CR to neakceptuje, jsme tak maly trh, ze jim je to u pr.... Takze se nejakym 8SD zaobirat vubec nebudou.
xhans

#22 Příspěvek od xhans »

BOOST píše:
Foldas píše:atest 8sd je jenom kvůli tomu aby stát pěkně vydělával na homologacích. Např. polské kotle splňují emisní třídu po celé evropě jenom u nás ne protože nezaplatily těžké prachy ve státní zkušebně
A to je presne to, co me sere, protoze pak si nic na auto dat nemuzes. Nikoho z vyrobcu nezajima, ze CR to neakceptuje, jsme tak maly trh, ze jim je to u pr.... Takze se nejakym 8SD zaobirat vubec nebudou.
Nevim jednou jsou už takový blbý pravidla, tak by ti vyrobci, ci distributori mohli uronit nejakou tu kapku penez na atest. Kdzý muzou byt atestovaný folie na skla, denni sviceni, detektory apod. tak muze byt atestovaný i sportovní podvozek za 30tis.
Foldas

#23 Příspěvek od Foldas »

otázka jestli zahraniční výrobci vůbev ví že u nás neplatí homologace pro zbytek evropy. Teď jsem kecal s kámošem z stk a jeden kolega dostal pokutu od MD za to že při technické kontrole neodzkoušel ostřikovač zadního okna :D
BOOST

#24 Příspěvek od BOOST »

Foldas píše:otázka jestli zahraniční výrobci vůbev ví že u nás neplatí homologace pro zbytek evropy. Teď jsem kecal s kámošem z stk a jeden kolega dostal pokutu od MD za to že při technické kontrole neodzkoušel ostřikovač zadního okna :D
Ja naprosto jasny, ze nevi a je jim to uplne u zadnice, co chteji v nejaky CR.

Tak to abych u svoji E39 touring ten zadni sterac pred STK rozchodil. 8O :lol:
Foldas

#25 Příspěvek od Foldas »

nefunkčnost zadního stěrače je lehká závada, ale pokud ti přední nestírá celou dobu celou svou delkou je to vážná a stk na měsíc 8O
PeterE36

#26 Příspěvek od PeterE36 »

Kolega má na Compactu stavitelný Ta-technix a v listopadu mu bylo řečeno na STK , že od příštího roku už by neprošel ! Mám ho taky tak to jsem zvědavý jak dopadnu za měsíc na STK .. a to jsem chtěl jít tento rok do KW :evil:
Odpovědět