Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90_Business Navi?
-
- Kontaktovat uživatele:
Filmy v zadnem pripade. Prehraje pouze cd s muzikou a mp3. Jinak nic. Filmy ti neprehraje ani velka profi. DVD prehraje az nova CIC. Mam jednu na namontovani.
Vic se dozvis tady, je to tam docela vsechno shrnute...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=121184
Vic se dozvis tady, je to tam docela vsechno shrnute...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=121184
-
- Kontaktovat uživatele:
zbytecna rozhodne neni, je v tom telefon, seznam, klima a hlavne navigace... Bud rad i za tu malou, spoustu lidi je pak nestastnych kdyz si koupi auto bez a chteji dodelat. Kdyz zjisti co to stoji, jsou nasrani jeste vic...
Pokud nema zadne jine domontovane zarizeni, tak DVD Video disky zvladne pouze CIC. Taky ted shanim koncerty na dvd -)))))
Ale pokud ma bos CIC a ty ne, tak musite mit uplne odlisne menu.
Pokud nema zadne jine domontovane zarizeni, tak DVD Video disky zvladne pouze CIC. Taky ted shanim koncerty na dvd -)))))
Ale pokud ma bos CIC a ty ne, tak musite mit uplne odlisne menu.
-
- Kontaktovat uživatele:
A co trebas cena, nebude tam hrat roli ??? Nebo ma spocit ze auta s vybavou jsou stejne drahe nebo levne jako auta bez vybavy? Ja vidim ze ne. Nerikam ze se nepodari videt pekny kus s vybavou za pekne penize, ale vetsinou si to proste kazdy zohledni v prodejni cene. Nedavno jsem to pocital, jen na multimedialni vybave lze nechat pri koupi noveho auta 150k. Je za multimedia, nic navic... Na trojce jde uplne lehce udelat 300k na dodatecnych vecech, vetsinou tyto auta maji i motor, coz je dalsich 300k navic oproti holotam.
Ale souhlasim ze je lepsi koupit auto s vybavou jakou chci, nez to dodelavat. Ale i to je mozne. To je presne muj pripad. Nasel jsem auto za pekne penize, s jasnou historii, mlade, ani skrabanec, ve velmi slusnem stavu s najezdem ktery odpovidal trem rokum v germansku a benzinovemu motoru ale melo malou navigaci mask2. Kdyz jsem zohlednil stav, cenu a vsecko ostatni, nebylo co resit a auto jsem poridil. Pak jsem dlouze zvazoval jestli mam dat CCC nebo nove CIC. Zvitezilo to krasnejsi a lepsi, proste jsem neodolal. Ano, stalo to penize, ale za ty penize co jsem dal do vymeny bych takove auto s velkou cic a zbytkem nikdy nekoupil.
Takze to opravdu neni o koupeni prvniho auta, ale spis o penezich ktere na to clovek ma.
Ale souhlasim ze je lepsi koupit auto s vybavou jakou chci, nez to dodelavat. Ale i to je mozne. To je presne muj pripad. Nasel jsem auto za pekne penize, s jasnou historii, mlade, ani skrabanec, ve velmi slusnem stavu s najezdem ktery odpovidal trem rokum v germansku a benzinovemu motoru ale melo malou navigaci mask2. Kdyz jsem zohlednil stav, cenu a vsecko ostatni, nebylo co resit a auto jsem poridil. Pak jsem dlouze zvazoval jestli mam dat CCC nebo nove CIC. Zvitezilo to krasnejsi a lepsi, proste jsem neodolal. Ano, stalo to penize, ale za ty penize co jsem dal do vymeny bych takove auto s velkou cic a zbytkem nikdy nekoupil.
Takze to opravdu neni o koupeni prvniho auta, ale spis o penezich ktere na to clovek ma.
Já jsem toho zdárným příkladem... Ale je to prostě jednodušší, koupit výbavu, kterou chci. Potažmo i levnější...matiz píše:Ale souhlasim ze je lepsi koupit auto s vybavou jakou chci, nez to dodelavat. Ale i to je mozne...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel nekdy nemas sanci, objevi se auto ktere ti sedi a je to bud ho beres ihned, nebo zitra uz neni... To ze mu neco chybi bud prekousnes, nebo dodelas -)))) Ja mam trojici v kuzi , s panoramou, byla tam mala faceliftovana navi, BT priprava pro telefon, xenony a Gerhard si tam nenechal namontovat pri zadavani do vyroby tempomat... Nechapu. Panorama je uplne na ho.no kdezto tempomat je k nezaplaceni. To ze dal malou navi dokazu pochopit, jsou to proste dalsi prachy...
A uprimne receno, tady do tech aut rvem prachy vsichni.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kua ja nekopu, je pravda ze jsem to prehlednul. Budu muset pouzivat min otazniku a v jinych prispevcich min smailu. Nechtel jsem aby to vyznelo ze kopu a uz vubec ne do nekoho. Za to se omlouvam, nemam to zapotrebi. Psal jsem to jak o zivot, spechal jsem protoze casu malo a dneska mne docela tlaci. Cim rychlkeji se snazim reagovat, tim vic to stoji za prd...
Tak jeste jednou omluva
Tak jeste jednou omluva

-
- Kontaktovat uživatele:
Dost... Podle toho kdo to dela, jak to dela, jak sezene dily, kolik toho musi kupovat noveho... Ja mam kompletni navi CIC navi se vsim potrebnym na vymenu za 25K bez aktivace, montaze, programovani...
Rok 2006, zobrazuje uz mapu nebo jen sipky ? Jinak bych mel nejspis k dispozici i komplet poface velkou navi CCC se dvema mechanikama a tlacitkama 1-8...
No, ale taky nebude zadarmo. Neni moje, kdyz tak dam kontakt -)) Proc se ji chce zbavit je asi kazdemu jasne
Rok 2006, zobrazuje uz mapu nebo jen sipky ? Jinak bych mel nejspis k dispozici i komplet poface velkou navi CCC se dvema mechanikama a tlacitkama 1-8...
No, ale taky nebude zadarmo. Neni moje, kdyz tak dam kontakt -)) Proc se ji chce zbavit je asi kazdemu jasne

Tak jsme si o víkendu s kamarádem na mé E91 (produkce 28.9.2006 ) trochu hráli s kódováním různých funkcí a kromě klasických věcí jako digitální rychlost na palubáku se nám povedlo odblokovat zobrazení 2D mapy na mé dříve pouze šipkové navigaci business.
Byl to trochu boj a už to vypadalo, že to opravdu nepůjde, ale povedlo se.
V jednotce MASK stačí nastavit hodnotu:
MAP_2D - active
Musí se ale asi jednat o novější jednotku. Já mám C0F, někde na zahraničních fórech jsem našel, že to takto jde nastavit u aut od produkce 09/2016 což je přesně můj případ.
Výsledek vypadá jako na tomto videu:
https://www.youtube.com/watch?v=b-OTUActjW4
Navigační DVD tam mám 2016 business europe.
Byl to trochu boj a už to vypadalo, že to opravdu nepůjde, ale povedlo se.
V jednotce MASK stačí nastavit hodnotu:
MAP_2D - active
Musí se ale asi jednat o novější jednotku. Já mám C0F, někde na zahraničních fórech jsem našel, že to takto jde nastavit u aut od produkce 09/2016 což je přesně můj případ.
Výsledek vypadá jako na tomto videu:
https://www.youtube.com/watch?v=b-OTUActjW4
Navigační DVD tam mám 2016 business europe.
- Přílohy
-
- Původní stav
- P1020431 (Large).JPG (79.25 KiB) Zobrazeno 982 x
-
- Nově s mapou
- P1020378 (Large).JPG (74.53 KiB) Zobrazeno 982 x
-
- Jednotka navigace
- P1020380 (Large).JPG (94.53 KiB) Zobrazeno 982 x
To je fakt. Mám teď třeba v hledáčku dvě auta:matiz píše:Bohuzel nekdy nemas sanci, objevi se auto ktere ti sedi a je to bud ho beres ihned, nebo zitra uz neni... To ze mu neco chybi bud prekousnes, nebo dodelas -)))) Ja mam trojici v kuzi , s panoramou, byla tam mala faceliftovana navi, BT priprava pro telefon, xenony a Gerhard si tam nenechal namontovat pri zadavani do vyroby tempomat... Nechapu. Panorama je uplne na ho.no kdezto tempomat je k nezaplaceni. To ze dal malou navi dokazu pochopit, jsou to proste dalsi prachy...
325d s velkou navigací, červená kůže, tmavý interiér, M volant
325i bez navigace, ale audio prof., zábavnější motor
Široko Německo nic jinýho zajímavějšího není, takže buď čekat nebo to rozlousknout.
Malá navigace se dá nahradit velkou, ale jak je to s reproduktory? Prof. jich má víc/lepší?