Zdravím. U CCC Professional (auto z 2006) mi nechce fungovat navigace. Jakmile vložím DVD s mapami, celý systém se začne opakovaně restartovat. Máte s tím někdo zkušenost? Vím, že CCC jsou poruchové potvory, ale mohlo by se to dát nějak opravit? Dala by se třeba jen vyměnit mechanika? Vzhledem ke stavu DVD, které v ní při koupi bylo, bude asi vevnitř slušně zaprasená. Mohlo by třeba pomoct nahrání novějšího SW? (mám tam tu starší verzi s hnědým menu).
Nebo to můžu leda vyhodit a šetřit na CIC upgrade?
Díky za rady/zkušenosti.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkční navigace CCC
to je neobvykla chyba. Ak vsetko funguje normalne a zacne to robit voloviny az ked sa tam da DVD, tak je to naozaj neobvykla chyba ktora sa tazko bude riesit....Flutter píše:Zdravím. U CCC Professional (auto z 2006) mi nechce fungovat navigace. Jakmile vložím DVD s mapami, celý systém se začne opakovaně restartovat. Máte s tím někdo zkušenost? Vím, že CCC jsou poruchové potvory, ale mohlo by se to dát nějak opravit? Dala by se třeba jen vyměnit mechanika? Vzhledem ke stavu DVD, které v ní při koupi bylo, bude asi vevnitř slušně zaprasená. Mohlo by třeba pomoct nahrání novějšího SW? (mám tam tu starší verzi s hnědým menu).
Nebo to můžu leda vyhodit a šetřit na CIC upgrade?
Díky za rady/zkušenosti.
kubajz79: Inac s tymi faceliftovymi jednotkami by som si velmi neveril. Dost sa zacali v poslednom case tak isto sypat.... Za posledny cas som opravoval uz tri kusy 1xE70 a 2x E90. Prejav taky isty ako pri predface jednotkach - blikajuce BMW logo a porad restart.....
Jednu jednotku som tu mal nedavno ktora mala velmi zvlastne problemy s ktorymi som sa este nikdy nestretol (a to som uz dal dokopy okolo 50 CCC modulov). Niektore podmoduly sa nedali nakodovat (ASK a Gateway). Pricina bola to, ze tam nejaky pako nacpal cestinu a zahadnym sposobom dojebal software...... Dokonca ta jednotka vypisovala v zakladnom menu VIN vozidla (na menu obrazovke). To bola nejaka divna modifikacia.
Ti cestinari a slovencinari ktory do tychto jednotiek tieto jazyky nahravaju, vobec netusia co robia. Pouzivaju modifikovane SWL CD (tovarenske CD ktore nahra flash program do jednotky HOST a APPS), lenze ani netusia ze to povodne tovarenske SWL CD je urcene len pre urcite HW verzie. Ak pouziju taky sw ktory je urceny pre HW12 napriklad v jednotke ktora je HW 6.1, jednoducho to mozu dojebat... Ale nemam k tomu co dodat.. Biznis je biznis....