Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E91- Navigace
Sorry kluci, samozrejme jsem myslel ze mi chybi DVD s mapama (navigaci s panelem mam zabudovanou).
Rok je to 2008 a typ navigace myslim business (nevim jak se to pozna), jeste jsem nezkousel tam dat cd s mp3, zatim vzdy pouyivam AUX konektor.
Pokud je jedine reseni DVD s mapama tak nevite kde se daji sehnat a popripade kolik stoji?
Diky
Rok je to 2008 a typ navigace myslim business (nevim jak se to pozna), jeste jsem nezkousel tam dat cd s mp3, zatim vzdy pouyivam AUX konektor.
Pokud je jedine reseni DVD s mapama tak nevite kde se daji sehnat a popripade kolik stoji?
Diky
Kluci tak diky za rady, mapy jsem nasel na netu 
ale nastal jiny problem, kdyz jsem tam pokousel strcit CD tak tam nechce jit do CD mechaniky, moje otazka tedy zni, nachazi se v aute CD menic na mapy (treba v kufru, nebo u spolujezdce)? nebo mam rozdelat CD mechaniku a podivat se kde je problem jelikoz je v aute pouze jeden vstup na CD?
BMW E91, rok 2008, 318D
Diky za rady

ale nastal jiny problem, kdyz jsem tam pokousel strcit CD tak tam nechce jit do CD mechaniky, moje otazka tedy zni, nachazi se v aute CD menic na mapy (treba v kufru, nebo u spolujezdce)? nebo mam rozdelat CD mechaniku a podivat se kde je problem jelikoz je v aute pouze jeden vstup na CD?
BMW E91, rok 2008, 318D
Diky za rady
Re:
zkus to tlacitko na vysunuti cd drzet dyl....Jirka636 píše:No ono je to mozne, protoze kdyz chci vysunout CD tak to napise ´´Ejecting CD´´ a nic se nedeje, coz znamena ze tam CD opravdu muze byt, jen je neco s mechanikou, musim to tedy rozdelat.