Cau chlapi,
pris startu mi auto hlasi ze mam vymenit predni parkovaci senzory, ale vepredu zadne nemam (pouze vzadu), co s tim? setkal se s tim nekdo z Vas?
original (z továrny) jsou i přední tak zadní senzory, nejspíš chtěl jenom zadní a nakódoval a zjístil že bez přední PDC je nefunkční. Pošli VIN posledních 7 znaku včetně čísel.
Toť otázka jestli jdou nakodovat bez erroru PDC jen zadní ? Takovej retrofit dodělat by úplně stačil.
Člověk ušetří za čidla dopředu, který na krátkou 3er zas tak netřeba.
mi00wa píše:original (z továrny) jsou i přední tak zadní senzory, nejspíš chtěl jenom zadní a nakódoval a zjístil že bez přední PDC je nefunkční. Pošli VIN posledních 7 znaku včetně čísel.
Cau tak poslednich 7 VIN znaku je: A275590
Doufam ze to nejak pomuze
Zdravim. 507 PDC by mělo být pouze zadní. Mám to taky tak. Kompletní PDC(přední a zadní) by snad mělo označení 508, ale někdo zkušenější to určitě potvrdí.
na diagnostice jsem nebyl (ne skrz tohle to), vzdy pri startu se mi objevi kontrolka zarovky a na displeji navigace hlaska: front parking light (nebo neco podobne, napisu presne pozdeji az budu u auta jestli chcete)
jestli byl bourany naraznik to nevim, ale senzory tam nejsou
Já bych zkusil přední světlomet. Nemam e90 a ani jsem tam žárovku nikdy neměnil. Zapni parkovací světla a uvidíš která nesvítí. E90 má jako parkovací světla AE, ne?
Laetry píše:Já bych zkusil přední světlomet. Nemam e90 a ani jsem tam žárovku nikdy neměnil. Zapni parkovací světla a uvidíš která nesvítí. E90 má jako parkovací světla AE, ne?
Jasne vyzkousim, jen jsem myslel zda tam neni nejaky chytak kdyz to budu rozdelavat