Ahoj, predelaval nekdo topeni ze sociala na digi?
Nebudu delat klimu v motoru ,klima a spatne mandle = angina na sednuti do auta.
Budu tedy delat jen digi topeni. Co vse to obnasi na predelani kdyz v aute neni . je mi jasny jiny box topeni a panel. Co zapojeni . predelaval nekdo ?
Kani, jak je to s el? Co se musi dotahnout? Budu menit jen ten box a panel. Stavim kompakta kteremu dodelavam normalni palubovku velky bc a chci iten digi panel ale pptreboval bych vedet co jineho se musi dodelat . je mi jasne prehozeni boxu ale v aute klima nebyla vubec to znamena ze nelze jen plug and play jako u sporakove klima
No compact ma jednozonu, netusim jak stejnou kabelaz to ma. U coupe to bylo jednoduche, vytahnout box a kontrolni modul pro manualni klimu (pro digital netreba), nasadit novy box, pripojit na existujici konektory a trada. Zadna veda, nic se nemusi tahat.
Jasny takze jeste ventil topeni pro dvouzonu. Musim menit i kaplicku nad radiem kdyz klima jako takova nebude ale bude jen interierove? Ono tu bylo tema s navodem jak na to ale telefon mi to ne a ne ukazat hezky popsane jak prekopat social paket na digiklimu...
Tak snad se to povede. Foceno kalkulackou uz je sero a nechce to poradne vyfotit. Myslim ze zas takovej bastl to neni. Jenine co tak musim vymenit kuzi na radicku ta poradne nesedla z komposta a vyrovnat kaslim je tam vetsi mezera u palubky
Přílohy
IMG_20160729_205148_704.jpg (83.13 KiB) Zobrazeno 2896 x
IMG_20160729_205126_878.jpg (16.5 KiB) Zobrazeno 2896 x
IMG_20160729_205022_537.jpg (95.33 KiB) Zobrazeno 2896 x