Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kód barvy ventil víko M50

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
_stalker_

#21 Příspěvek od _stalker_ »

Chtěl bych obnovit tento topic. Koukám že jste to nechal opískovat i z vnitřní strany. Zajímalo by mě jestli díky tomu se za nějakou dobu barva nezačala odchlipovat a podobně pokud jste to to nenechal obarvit i ze vnitřní strany.
kovaljuk

#22 Příspěvek od kovaljuk »

Prosím nezná někdo kód barvy pro ventilové víko M52 motoru? Jedná se o rok 95 tudíž je víko lakované takovou tou stříbrno zažloutlou něco barvou. Kdysi když to bylo nový, tak to možná bylo stříbrný? Nevim.... Nechce se mi to dávat do černýho matu. Příde mi to pak jako taková snaha napodobit plastový víka z pozdějších modelů.

Nějak se mi nedaří nic vygooglit. Pokaždý, když to někdo řeší, tak na to fláknou černou, stříbrnou, červenou......
kovaljuk

#23 Příspěvek od kovaljuk »

Tak fakt nikdo? Víko už mám v lakovně a já pořád nezjistil jakou barvu na to tenkrát v DE nastříkali :cry:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Myslíš že bude někde kód takové barvy jako je na kastli? Nechal bych to stříknout stříbrnkou ALU odstín aby ladilo k ostanímu v motoru. Nebo přeleštit kousek staré víko a podle toho namíchat novou barvu.
kovaljuk

#25 Příspěvek od kovaljuk »

Kód barvy na dílu určitě nikde nebude. Já myslel, jestli právě někdo nenačetl u lakýrníka barvu ze starýho víka...
Já měl víko totál oloupaný, takže nebylo podle čeho se chytit.
Ještě řeším jednu e34, která by měla být původní v pěkným stavu, tak popř. s ní zajedem do lakovny a něco podobnýho snad půjde namíchat.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Leda tak no. Ale ta nažloutlá mě nepřijde zas tak pěkná .. nezbývá než zkusit výlet do BMWelt museum tam by mohli mít vystavenou jako novou ;)

https://www.google.cz/search?q=M50+vano ... hm46xgM%3A
kovaljuk

#27 Příspěvek od kovaljuk »

Že bych s sebou nabral vzorníky do batohu a porovnával v museu s ventildeklem vystavenýho exponátu :?: :lol:
To by koukali :lol:
Ještě se nabízí varianta, koupit plastový víko z faceliftových modelů M52....což bude ve výsledku asi i levnější...
Odpovědět