...zdravim kolegu Matyho ... ale jinak můj názor.
V inveltu jsem zatim kupoval pár náhradních dílů a vždy bez problemu, rychlost docela dobrá (do 2.dne) a ceny dobrý jak na co. Třeba ted si budu kupovat silentblok na motor kolem 1100 a v blbym autokelly stojí asi 1700.
kolegyni se vyzkratovala baterka na E60, v plzni. takze odtah do inveltu. vymena baterky vc. prace 15000 kc, pekny ze?
jel jsem se tam s ni hadat, ok musela se tam pry podle bmw smernic dat gelova baterka (9k), ale ta prace, co tam byla napocitana, ulet ... nakonec se to "usmlouvalo" na 12k.
o tom, ze to melo byt jeste ten den opraveno (a nebylo) - takze projezdenych x stovek kilometru navic (stalo se ji to pri ceste praha-nurnberg)
kdyz jsem slysel tu prvni cenovku, volal jsem do autobase, jestli je cena 15k u konkurencniho servisu v poradku ... typek skoro umrel smichy
Zdravim, zde je ma zkusenost s timto "skvelym" servisem - Invelt Praha.
Do tohoto servisu jsem chtel jit protoze ho mam 5 minut pesky od baraku a nemam cas jezdit po cele Praze. Takze zacalo to tak, ze jsem se tam snazil dovolat a psat emaily na X lidi z toho jejich kontaktniho seznamu.. Emailem se mi nakonec ozval jeden clovek a byl mi schopny rict cenu k tomu co jsem chtel.. Myslim ze to byly nejake klapky sani v motoru jsem nechaval menit.. Fajn rikam ok, tak me objednejte.. Uz se neozval.. Zkousel jsem volat a nic.. Poslal jsem email na jeho nedrizenyho jako co to je za bordel opet, bez reakce.. Nakonec jsem se tedy rozhod, ze tam zajedu osobne - lenost zvitezila.. Takze jsem tam dojel a asi po 20ti minutach jednani s totalne neschopnym a uplne mimo borcem - Slama. Jsem se dobral k tomu, ze musi objednat dily a at tedy prijedu za 14 dni ale ze potrebujou zaplatit 10k zalohu.. Ok zaplatil jsem a bral jsem to jako hotovou vyrizenou vec.. Prijedu po 14ti dnech a borec mi opet po 20ti minutach tukani do pocitace a 4 telefonatech rekne, ze ten dil nekdo vcera udal.. Rikam to si ze me delate snad uz srandu ne? Sahodlouze se mi tam omlouval at prijedu za 2 dny, ze to do te doby nejak vyresi.. Ok prijel jsem za dva dny.. S tim sanim se menily jeste rele zhaveni a jeste jsem chtel vycistit a vydezinfikovat klimu.. Ok nechal jsem tam auto.. Prijedu tam pro to v pul seste po tom co mi volali, ze je vsechno hotove.. A borecek mi oznami ups ono je to jeste na dilne a jeste to pak budou cistit pockejte si jeste pul hodinky.. Uz celkem nasranej cekam co prijde dal.. Tak typek rika tak vyresime zatim platbu.. Tak mi tam cosi vyjel ze jeste mam doplatit dalsich asi 18k.. Rikam prosim? Uz jsem tu minule snad platil zalohu 10k, takze max 8k vam zaplatim.. Tak to tam zacal zase hledat v pocitaci no HRUZA.. Po 10ti minutach zjistil, ze to nekdo stornoval nebo co z jejich ucetnictvi.. Takze zase dohady na pokladne.. No demence!!! Fakt asi po 20ti minutach sem konecne mohl zaplatit zbyvajici castku.. A jako tresnicku na dortu, kdyz se ho ptam teda jestli by mi mohl vysvetlit co tam vsechno delali, tak mi to vysvetluje a ja rikam a ta klimatizace vycistena jako neni? Prosim? Vy jste chtel vycistit klimu??? No tak to jsem uz nedaval a cukalo mi oko.. Rek jsem radsi nic dejte mi auto at uz odsud muzu vypadnout.. Za dalsich asi 10 minut jsem konecne z tohodle blazince mohl vypadnout..
Auto jezdi, ale tam uz v zivote nepojedu.. Ted jsem byl v Auto-help a jsem naprosto spokojenej..
A jeste jedna vec, predtim nez jsem se objednal do Auto-help jsem opet diky lenosti se opet snazil objednat do Inveltu nepoucil jsem se dostatecne.. Nastesti mi nikdo nereaguje na emaily ani nezveda telefon a jako tresnicka na dortu je to, kdyz se na jejich strankach pres ofisl formular objednate do servisu, tak se nikdo ani po 3 tejdnech neozve.. Invelt proste demence na vejlete..
Taky jezdim do Invelt Praha-pouze teda kupovat díly který se nedaj sehnat v druhovýrobě a nebo když chci mít jistotu kvality žádný problém,díly vždy dorazí ještě před termínem-kterej je někdy teda delší ale spokojenost ceny okouknu v ETK a sedí,vždycky dovezou co potřebuju a když díly dorazí pošlou sms a volají dokonce jsem dostal i igelitku BMW Ted vyzkouším objednávat díly přes e-mail tak jsem zvědav jak to bude fungovat-myslím ale nebude problém..
Ahojte, chci přidat svoji pozitivní zkušenost. Cestou do Německa jsem před Rozvadovem zaslechl divný zvuk od zadní nápravy. Bylo to kolem 17h, když jsem volal do Inveltu v Plzni jestli by mi to neomrkli a oni že jo
Otočil jsem to a dorazil tam před půl šestou... auto zvedli, zjistili ohnutý brzdový štít, ohnuli ho zpátky a za 5 min jsem zase vyrazil...vše zadarmo a ještě s úsměvem.
robosek píše:Ahojte, chci přidat svoji pozitivní zkušenost. Cestou do Německa jsem před Rozvadovem zaslechl divný zvuk od zadní nápravy. Bylo to kolem 17h, když jsem volal do Inveltu v Plzni jestli by mi to neomrkli a oni že jo
Otočil jsem to a dorazil tam před půl šestou... auto zvedli, zjistili ohnutý brzdový štít, ohnuli ho zpátky a za 5 min jsem zase vyrazil...vše zadarmo a ještě s úsměvem.