Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 r.v 2008 disc can be read
e60 r.v 2008 disc can be read
Zdravím, snad to zakládám v dobrém tématu, chtěl jsem si stáhnout nové dvd s mapami rok 2016, protože mám pouze originální 2008, jenže když tam dám dvd tak vyskočí hláška disc can be read, četl jsem tady něco málo co jsem našel a že by to mohlo být lesserem nebo celou "jednotkou" ale nejde mě do hlavy proč to originální dvd načte, ale vypálené s mapami ne, cd s mp3 to přehrává normálně, nevíte čím by to mohlo teda opravdu být ? nerad bych měl zbytečně lesser nebo něco jiného a byla to pak nějaká prkotina, díky 

Re: e60 r.v 2008 disc can be read
Základ je mít to dobře vypálený! doporučuju DVD+R Verbatim a vypálit to nejpomalejší rychlostí jakou ti tvůj vypalovací program dovolí...
E60 2008 - nemáš tam už náhodou CIC?
už jsem se na chvíli lekl, ale ne, je vyrobeno 9.2008 a cic je až od 11.2008, a jinak bych to upřesnil že jsem zkoušel dvd-rw tam to nejelo tak jsem koupil 3x dvd-r od verbatimu zkoušel vypálit 2x 4x 8x a stále to hází stejnou hlášku
Vyzkoušej ještě plus verzi DVD+R , s někým sem to řešil a taky mu to pak šlo až s Pluskem, za vyzkoušení dáš pár korun, pak jedině půjčit od někoho komu funguje nějaká pálená mapa a vyzkoušet u sebe, pak asi už jednině vadná mechanika, což není nic neobvyklého u CCC Pro jednotky, celkem často odchází, už sem ji taky měnil, a časem to potká snad každou E60/E90 atd..lieny píše:už jsem se na chvíli lekl, ale ne, je vyrobeno 9.2008 a cic je až od 11.2008, a jinak bych to upřesnil že jsem zkoušel dvd-rw tam to nejelo tak jsem koupil 3x dvd-r od verbatimu zkoušel vypálit 2x 4x 8x a stále to hází stejnou hlášku