Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Po výměně řemenice auto vibruje
Po výměně řemenice auto vibruje
Ahoj odešla mi řemenice na 535d. Koupil jsem tedy novou. Na doporučení majitele náhradních dílů jsem koupil Dayco. Dal jsem i nový řemen a také řemena na klimu. Ten klimový je nějaký divný, špatnš tam šel nasadit je elatický označení 4PK836, je napnutý jako struna. Po výměně cítím na P a N divnou vibraci v sedačce i jak sáhnu na motot cítím mírnou vibraci, ktará tam nebyla i s rozrvanou řemenicí. A teď potřebuji poradit.... Je na nic ten elastický řemen a nebo řemenora rozhodila celý motor? Děkuji za každou radu.
-
Re: Po výměně řemenice auto vibruje
Ahoj
Ja sem kdysi menil remenici a ta nova co sem koupil hodne hazela proste sracka,nastesti mi v servisu rekli ze ji tam radsi nedaji,jel sem ji vratit a koupil sem origo v inveltu a bylo po problemu.
Ja sem kdysi menil remenici a ta nova co sem koupil hodne hazela proste sracka,nastesti mi v servisu rekli ze ji tam radsi nedaji,jel sem ji vratit a koupil sem origo v inveltu a bylo po problemu.
-
- Člen Klubu
Tyhle díly na motor kladky řemeny napínáky fakt radši origo. I když to sedne pak může ještě pískat apod.
Jedině origo nebo Corteco
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vyzkoušel tři, než jsem dal Corteco a je klid. Vibrace vždy kolem 2500-2800 ot.
no jo, nafta, ta stojí peníze

test je jednoduchej, sundej elasto řemen a uvidíš jeslti vibrace zmizí nebo ne, ale osobně tipuju spíš tu řemenici, Dayco je celkem shit, origo je nejlepší cesta, Corteco je druhá nejlepší cesta.
zbytek věcí jako kladky a řemeny je nesmysl dávat origo, kladky sou origo INA, takže ina je OK, řemeny jedine Contitech, jiny začnou brzo pískat, Contitech má jiných povrch. Vyzkoušeno na stovkách aut co nám tady prošli rukama.

test je jednoduchej, sundej elasto řemen a uvidíš jeslti vibrace zmizí nebo ne, ale osobně tipuju spíš tu řemenici, Dayco je celkem shit, origo je nejlepší cesta, Corteco je druhá nejlepší cesta.
zbytek věcí jako kladky a řemeny je nesmysl dávat origo, kladky sou origo INA, takže ina je OK, řemeny jedine Contitech, jiny začnou brzo pískat, Contitech má jiných povrch. Vyzkoušeno na stovkách aut co nám tady prošli rukama.
Víte někdo kolik stoji cca ta origo řemenice ? Bral jsem CoRTeCo a auto na volnoběh vibruje. Reklamoval sem ji a nechal vrátit původní. A ted nevím jestli zkusit znovu tu CoRTeCo nebo ne. Jestli to byl jen vadnej kus ? Nějaký zkušenosti ? Díky
Kolem 10k.