Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rozsah rádia E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Miketak

Rozsah rádia E39

#1 Příspěvek od Miketak »

Zdravím, potřeboval bych radu ohledně ladění rádia v E39. Auto je rok 98 dovoz Japonsko, rádio je tenhle typ viz. odkaz:

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=65_0297

Jde o to, že japončíci mají rozsah od 76 MHz do cca 91 MHz což znamená, že naládím tak akorát Impuls. Jde to nějak přenastavit na EU rozsah nebo musím koupit nové rádio?
Díky za rady.
airbone

Re: Rozsah rádia E39

#2 Příspěvek od airbone »

Miketak píše:Zdravím, potřeboval bych radu ohledně ladění rádia v E39. Auto je rok 98 dovoz Japonsko, rádio je tenhle typ viz. odkaz:

Jde o to, že japončíci mají rozsah od 76 MHz do cca 91 MHz což znamená, že naládím tak akorát Impuls. Jde to nějak přenastavit na EU rozsah nebo musím koupit nové rádio?
Díky za rady.
treba ho prekodovat na europske radio
Miketak

#3 Příspěvek od Miketak »

airbone píše:
Miketak píše:Zdravím, potřeboval bych radu ohledně ladění rádia v E39. Auto je rok 98 dovoz Japonsko, rádio je tenhle typ viz. odkaz:

Díky za rady.

A to se dělá jak, nebo jinak řečeno musí to udělat odborník nebo to zvládnu sám?
Miketak

#4 Příspěvek od Miketak »

Tak jsem to hledal na zahraničních fórech a návody jsem našel, ale také uváděli že to jde na rádíích od roku 2001, takže pokud je to pravda tak mám smůlu. Holt budu poslouchat sound V8.
airbone

#5 Příspěvek od airbone »

Miketak píše:
airbone píše:

Díky za rady.

A to se dělá jak, nebo jinak řečeno musí to udělat odborník nebo to zvládnu sám?
To je najtazsia otazka aku som kedy dostal.... Ja predsa nemozem vediet co ty dokazes alebo nedokazes zvladnut.
TO co mas na linku je bordmonitor - zobrazovacia jednotka, nie je to radio. Radio je vzadu v kufri. Bude to typ BM24. Neviem ci pre japonsky trh je to radio ine, alebo ci je rovnake a da sa prekodovat, ale to sa da zistit. Ak nie, staci kupit ten BM24 modul europsky a malo by to fungovat tak ako ma. Zozenies ho za par korun, nie su nejako drahe.
Ovela viac ako tvoje radio ma vsak zaujima dovoz auta z Japonska. Mozes mi nieco k tomu blizsie povedat ako si to realizoval, cez aku firmu atd? Pretoze sa chystam na nieco podobne..... :) Jeden znamy z Finska odtial dovaza auta a daju sa tam zohnat mimoriadne zachovale kusy ktore maju velmi male najazdy a su v unikatnych stavoch... A za velmi zaujimave ceny :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

A co volant?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
airbone

#7 Příspěvek od airbone »

praveze sa odtial daju doviest aj auta s lavostrannym riadenim
Miketak

#8 Příspěvek od Miketak »

Miketak píše:To je najtazsia otazka aku som kedy dostal.... Ja predsa nemozem vediet co ty dokazes alebo nedokazes zvladnut.
TO co mas na linku je bordmonitor - zobrazovacia jednotka, nie je to radio. Radio je vzadu v kufri. Bude to typ BM24. Neviem ci pre japonsky trh je to radio ine, alebo ci je rovnake a da sa prekodovat, ale to sa da zistit. Ak nie, staci kupit ten BM24 modul europsky a malo by to fungovat tak ako ma. Zozenies ho za par korun, nie su nejako drahe.
Ovela viac ako tvoje radio ma vsak zaujima dovoz auta z Japonska. Mozes mi nieco k tomu blizsie povedat ako si to realizoval, cez aku firmu atd? Pretoze sa chystam na nieco podobne..... :) Jeden znamy z Finska odtial dovaza auta a daju sa tam zohnat mimoriadne zachovale kusy ktore maju velmi male najazdy a su v unikatnych stavoch... A za velmi zaujimave ceny :D
Díky za osvětu, zkusím to nějak pořešit dle tvé rady.

Co se týká dovozu tak to Ti moc neporadím, protože auto mi dovezl M3maniac a ten ho sehnal v Polsku. Takže ho z Japonska dovezl ten borec z polska.a my auto koupili obratem od něj.

Jinak taky jsem čuměl, že volant byl na "naší" straně.
Odpovědět