Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Angel eyes nesvítí
Angel eyes nesvítí
Neznáte, prosím, někoho kdo by uměl odblokovat frm jednotku na e91 aby zase svítily Angel eyes? Díky moc za každou radu.
Re: Angel eyes nesvítí
Určitě bych ještě přidal tvoje bydliště, protože to taky můžeš mít přes celou republiku 

Já jsem ochotná jet kamkoliv, hlavně ať to svítí
. Ale ideál by byl někde kolem Brna.

-
Záleží na verzi FRM jednotky a na tom, co se tam konkrétně stalo. Pokud je vyměněna žárovka a stále nesvítí, pak u jednotek první generace (do 09/2007) se po 50 nastartováních se zkratem odpojí daný el. okruh a tuto chybu již nelze vymazat (je nutno koupit novou FRM jednotku).
U novějších jednotek je šance na oživení, bez nutnosti kupovat novou, větší.
U novějších jednotek je šance na oživení, bez nutnosti kupovat novou, větší.
No já mám 2005 rok a po výměně žárovek jedna strana svítí a druhá ne. Kdybych dostala do rukou toho dementa, který to tak nechal, tak ho zabiju! Teď sháním člověka, který umí spárovat jinou jednotku s mým autem, ale takových je bohužel strašně málo 

Nechodis niekam na SK ? V Ziline ti to resetnem...
Tak to moc nechodím, ale já jsem tak zoufalá, že bych si klidně udělala výlet
. Ale já potřebuju to, že když si teď koupím nějakou srm jednotku z nějaké bouračky, tak abys mě to nakodoval a spároval s mým autem podle vinka. Prý je to docela peklo
. To taky umíš? Jenom jestli jsme se dobře pochopili 

Nie, urobim reset... novu jednotku netreba.
Bmw doktor na kladně. Nějaké věci mi už kodoval a umí. 

-
Tydle věci jako je kodování, reset kanálů FRM/LM atd. dělám v Praze běžně 

Díky moc všem za pomoc, vypadá to, že problém bude v brzké době vyřešen 

Ahoj, sorry, že využiji toto vlákno ke kontaktu Miguela, ale jsem na fóru krátce a nefungují mi SZ.Miguel píše:Tydle věci jako je kodování, reset kanálů FRM/LM atd. dělám v Praze běžně
Potřeboval bych využít tvoje služby kódování us drl, atd. Muzes tu prosím zveřejnit kontakt? Děkuji