Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 320D tempomat
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
Ano jde.Joe_27 píše:Zdarec, chtěl bych se zeptat zda jde dodělat tempomat do tohoto vozu:
posledních 7 znaků:
ku49109
A na kolik by to cca vyšlo?
Děkuji za rychlou odpověd...
Adam.
Pokuď máte zájem tak stačí dát vědět.
Instalace tempomatu je cca na 1hodinu.
Cena tempomatu je 2300, montáž a kódování 600. Potom je zapotřebí spodní kryt sloupku, který bohužel nemám. V BMW nový vychází cca na 1 tis. Dá se docvaknout i dodatečně.
Jsem si dnes koupil e91 a nějak jsem byl na tom, že stále platí multifunkční volant = tempomat. Vůbec mi nedošlo, že tyhle věci už mají tu páčku. A to jsem pro to jel e65kou
VIN je: a314806
A rovnou bych potřeboval někoho (ideálně tak do 100km od Plzně), kdo by to měl komplet všechno a rovnou i zprovoznil. Pokud to samozřejmě půjde. Jsem pohodlnej člověk

A rovnou bych potřeboval někoho (ideálně tak do 100km od Plzně), kdo by to měl komplet všechno a rovnou i zprovoznil. Pokud to samozřejmě půjde. Jsem pohodlnej člověk

Tak už jsem se k tomu dokopal...a vím, že mám tu jednodušší variantu (bez budíků).magiccc píše:Jsem si dnes koupil e91 a nějak jsem byl na tom, že stále platí multifunkční volant = tempomat. Vůbec mi nedošlo, že tyhle věci už mají tu páčku. A to jsem pro to jel e65kou![]()
Teď už jen koupit a sehnat někoho kdo to nakóduje. Když by se našel nědo do by to měl a uměl rovnou nakódovat, tak to stále platí...
Zdravim, taky by me zajimala moznost dodelani tempomatu. Bohuzel na sestivalec, takze moc nadeji nemam, nicmene za pokus to stoji.
VIN konci PS93455 - mohl by mi nekdo zjistit, jestli potrebuju menit budiky?
Diky.
Edit: Vecer jsem se poradne podival na budiky a ono tam kolem ramecku fakt neco sviti. Tak ze by to prece slo bez budiku?
VIN konci PS93455 - mohl by mi nekdo zjistit, jestli potrebuju menit budiky?
Diky.
Edit: Vecer jsem se poradne podival na budiky a ono tam kolem ramecku fakt neco sviti. Tak ze by to prece slo bez budiku?
- Přílohy
-
- budici.jpg (43.8 KiB) Zobrazeno 7977 x
Re: e90 320D tempomat
viete mi zistit podla vinka ci budem muset menit aj budiky ked chcem dorobit tempomat?auto je 330d e91,a ked vymenim len packy a budiky necham povodne nejde to nakodovat?dik
Ahojte, mam stejny dotaz jako Miky.....pokud bych podle vinka musel menit i budiky.....nejde to nejak udelat bez vymeny budiku? Vin auta Ah33506.......mockrat dekuji za odpoved
No od neska tempomatujem aj ja:) bmw e91 330d 170kw rok 2006 stačia len packy keď chcete obyčajný tempomat bez brzdenia.Nieje treba meniť budiky!!!Keď chcete dám kontakt na chalana blízko cz hraníc.malacky
Ahoj měl bych zájem dodělat tempomat, stačí klasický kdy můžu přidávat a ubírat.
Mám E90 rv. 2005, 120kw
Pošlete prosím kontakt, ideálně blízko Ostravy, ale klidně si zajedu na výlet, pokud to jde udělat za den.
Díky.
Mám E90 rv. 2005, 120kw
Pošlete prosím kontakt, ideálně blízko Ostravy, ale klidně si zajedu na výlet, pokud to jde udělat za den.
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze toto neni samozrejme u vsech aut a v neposledni rade je to zprznene auto.miki012 píše:No od neska tempomatujem aj ja:) bmw e91 330d 170kw rok 2006 stačia len packy keď chcete obyčajný tempomat bez brzdenia.Nieje treba meniť budiky!!!Keď chcete dám kontakt na chalana blízko cz hraníc.malacky
A ako z čím je sprznene???Ja som chcel tempomat a tempomat mám:) a stalo ma to 65e packy a 50e kodovanie a nie 10000kc a viac ha ha hamatiz píše:Jenze toto neni samozrejme u vsech aut a v neposledni rade je to zprznene auto.miki012 píše:No od neska tempomatujem aj ja:) bmw e91 330d 170kw rok 2006 stačia len packy keď chcete obyčajný tempomat bez brzdenia.Nieje treba meniť budiky!!!Keď chcete dám kontakt na chalana blízko cz hraníc.malacky