Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Něco k zasmání
Něco k zasmání
Tak předevčírem jsem jel se svojí sedmou do práce a automat začal šíleně blbnout. Bylo to jako kdyby se auto odstrkávalo a chvílema cukalo. Co se týká řazení, tak to bylo sametové, ale při konstantní rychlosti jsem byl jak na rodeu :D . V tu chvíli jsem si myslel, že je automat v haji a už jsem se i objednal do Pakry :D . Nejlepší na tom je že jsem si všiml toho, jak na mě pořád při vypnutém klíčku svítí Recharge Battery a tak jsem nelenil a koupil novou. No a když jsem jel včera na noční, tak automat řadil jak má a bez cukání při konstantní rychlosti :D Takže si myslím, že jak už byla v haji orig. baterie, tak docházelo asi k podpětí a altík to nestíhal zásobovat. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Takže do Pakry pojedu jen na olej ;)
Re: Něco k zasmání
Jiné, ale trochu podobné .... jedu si tak po silnici, přejedu díru a vypadne mi rádio na 2s, problikne podsvícení budíků, ríkám si k..... co je s tou elektrikou. Dojedu do práce, otevřu kufr, šáhnu na kontakty baterky a jeden úplně volný. Utáhnu a je klid.
Měl sem to stejném začalo to vypdadávání CD, pořád přeskakovalo, si ríkám, asi blbý CD, potom se to začal stupňovat problikla palubka, auto nastartovaalo s chybou EDC, airbagu a ABS a vseho. Mechoš přešel zemně vyčistil nastříkal a je to ok. Tohle jsem u žádnýho auta nezažil, problém se zemí 
Jo a to rodeo moc dobře znám, dal jsem novou baterii při montáži LPG a je to pryč. Sem vůbec nevěděl co se děje.

Jo a to rodeo moc dobře znám, dal jsem novou baterii při montáži LPG a je to pryč. Sem vůbec nevěděl co se děje.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
Tak jestli se fakt chcete pobavit, tak mě f13 ,,chcípla,, ve 170 na dálnici, po odtahu do servisu diagnoza - úplně mrtvá baterka....
Nechápu, jak se auto může takhle zastavit..
Nechápu, jak se auto může takhle zastavit..
A co volant? Nezamlk se když umřela baterie?
z těch ELV mám vždycky hrozný strach, tady v Olomouci se jednomu borcovi zamkl volant u Corvety ve dvou kilech, naštesti jel po rovné dalnici a ubrzdil to kousek od svodidel.
ještě že takové kraviny v E65,E66 nemáme
ještě že takové kraviny v E65,E66 nemáme
To snad není ani pravda? Když se ELV rozbije tak je spíš přeci pořád odemknuté, ne? Případně zamknuté ale na místě, ale aby se to drblo za jízdy... nevím jak u Vette ale u BMW se to stát snad nemůže?!

ELV je bipolární, tzn bud odemčené nebo zamčené, ale stejně může dojít k nějaké poruše SW, cokoliv a zamkne se to, pravděpodobnost je malá, ale stát se to muže.
-
Naštěstí ne, ale i tak jsem měl co dělat, nešly posilovače atd...alfonzo píše:A co volant? Nezamlk se když umřela baterie?