Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Něco k zasmání

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
James745

Něco k zasmání

#1 Příspěvek od James745 »

Tak předevčírem jsem jel se svojí sedmou do práce a automat začal šíleně blbnout. Bylo to jako kdyby se auto odstrkávalo a chvílema cukalo. Co se týká řazení, tak to bylo sametové, ale při konstantní rychlosti jsem byl jak na rodeu :D . V tu chvíli jsem si myslel, že je automat v haji a už jsem se i objednal do Pakry :D . Nejlepší na tom je že jsem si všiml toho, jak na mě pořád při vypnutém klíčku svítí Recharge Battery a tak jsem nelenil a koupil novou. No a když jsem jel včera na noční, tak automat řadil jak má a bez cukání při konstantní rychlosti :D Takže si myslím, že jak už byla v haji orig. baterie, tak docházelo asi k podpětí a altík to nestíhal zásobovat. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Takže do Pakry pojedu jen na olej ;)
pGb

Re: Něco k zasmání

#2 Příspěvek od pGb »

Jiné, ale trochu podobné .... jedu si tak po silnici, přejedu díru a vypadne mi rádio na 2s, problikne podsvícení budíků, ríkám si k..... co je s tou elektrikou. Dojedu do práce, otevřu kufr, šáhnu na kontakty baterky a jeden úplně volný. Utáhnu a je klid.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Měl sem to stejném začalo to vypdadávání CD, pořád přeskakovalo, si ríkám, asi blbý CD, potom se to začal stupňovat problikla palubka, auto nastartovaalo s chybou EDC, airbagu a ABS a vseho. Mechoš přešel zemně vyčistil nastříkal a je to ok. Tohle jsem u žádnýho auta nezažil, problém se zemí :(
Jo a to rodeo moc dobře znám, dal jsem novou baterii při montáži LPG a je to pryč. Sem vůbec nevěděl co se děje.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
schadow123

#4 Příspěvek od schadow123 »

Tak jestli se fakt chcete pobavit, tak mě f13 ,,chcípla,, ve 170 na dálnici, po odtahu do servisu diagnoza - úplně mrtvá baterka....

Nechápu, jak se auto může takhle zastavit..
alfonzo

#5 Příspěvek od alfonzo »

A co volant? Nezamlk se když umřela baterie?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JaraX »

z těch ELV mám vždycky hrozný strach, tady v Olomouci se jednomu borcovi zamkl volant u Corvety ve dvou kilech, naštesti jel po rovné dalnici a ubrzdil to kousek od svodidel.
ještě že takové kraviny v E65,E66 nemáme
Frogger
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Frogger »

To snad není ani pravda? Když se ELV rozbije tak je spíš přeci pořád odemknuté, ne? Případně zamknuté ale na místě, ale aby se to drblo za jízdy... nevím jak u Vette ale u BMW se to stát snad nemůže?! :shock: :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JaraX »

ELV je bipolární, tzn bud odemčené nebo zamčené, ale stejně může dojít k nějaké poruše SW, cokoliv a zamkne se to, pravděpodobnost je malá, ale stát se to muže.
schadow12345

#9 Příspěvek od schadow12345 »

alfonzo píše:A co volant? Nezamlk se když umřela baterie?
Naštěstí ne, ale i tak jsem měl co dělat, nešly posilovače atd... :twisted:
Odpovědět