Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
bílou kuži s pianolakem bych nechtěl ani zadarmo, je to naprosto neutulný, na pohled krásný, ale i šedá kůže je utulnější. ale dneska se takový věci lidem líbí
Jo, já mám přesně takový interiér, akorát bez chlazených sedaček a individual volantu. Ale v zadu mam idrive s monitorem.
A přesně takovou kombinaci jsem hledal a našel.
Jarax v něm naštěstí přebývat moc dlouho nemusí, jen po dobu servisu
A přesně takovou kombinaci jsem hledal a našel.
Jarax v něm naštěstí přebývat moc dlouho nemusí, jen po dobu servisu

jak jsem psal, mě to neuráží, ten interier se mi i hodně líbí, rád se do něj dívám a když s tvým autem jedu tak mi tu studenost interieru vynahradí intercom
přijde mi to jako moderní domy, velké prostory, velký sklěnený plochy, hodně kovu a kamene, sedačka do půky zad,, to sou přesně věci které nemusím.

přijde mi to jako moderní domy, velké prostory, velký sklěnený plochy, hodně kovu a kamene, sedačka do půky zad,, to sou přesně věci které nemusím.
Však jo, v pohodě.
S interkomem je sranda pořád, to se musí nechat 
Je super, že se každému líbí něco jiného, jinak by jsme všichni jezdili v ochcavkach...

Je super, že se každému líbí něco jiného, jinak by jsme všichni jezdili v ochcavkach...
Hele měl jsem přesně tuhle kombinaci ve Volvu a naprosto bez problému..... stačí jen nebýt prase..... trochu mi ten interier chybí. Ted mám komplet černý což je taky super ale tahle kombinace je prostě jindeJaris330D píše:To jo, ale ta údržba

BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
Nemusíš být ani prase, ale ne pořád jezdím ve společenským. Teď hodně času trávím v montérkách a jen kvůli tomu, že potřebuju někam na chvilku vlítnout se nepřevlékám. Umyju si ruce, opráším a jedu. Měl jsem světlý interiér v Peugeot 406 a bratr v Octavii LaK, takže vím jaký to je. Párkrát jsem měl auto i v servisu a ne každý na čistotu dbal. A jen pro zajímavost, snažím se každý 3 měsíce impregnovat sedačky a ani bych nevěřit, jak se můžou zašpinit. Jak psal Jarax, na pohled a pokoukání super, ale pro mě nepraktický.
Tohle je taky pěkný
https://www.drive2.com/r/bmw/1175386/
Jenom by se mě páčil tmavší dekor dřeva.
Tohle je taky pěkný
Ten interiér je krásný, Jarisi!
JJ viděl jsem ho naživo u Snejka. Jenže takové auto se hledá třeba rok a cena většinou kolem 400 000 kč ve faceliftové verzi.
goldbraun je nejhezčí interier do E66
http://jarax.rajce.idnes.cz/BMW_750Li_I ... rava_kuze/
http://jarax.rajce.idnes.cz/BMW_750Li_I ... rava_kuze/
Ty se asi moc v mobile.de nevyznáš co? Je to podvodný inzerát. 

Máš možnost jej nahlásit a uvidime, jestli zmizí...
Na tyhle inzeráty se nereaguje. Na bazoši jich je mraky.
Kluci co vozí auta ze zvědavosti zkoušeli reagovat a vše stejný scénář. Komunikace jedině emailem a platba předem na účet.
Kluci co vozí auta ze zvědavosti zkoušeli reagovat a vše stejný scénář. Komunikace jedině emailem a platba předem na účet.
Podle čeho poznám podvodné inzeráty?
Platit dopředu, to snad nikdo přeci nemůže udělat
Platit dopředu, to snad nikdo přeci nemůže udělat

Chyběj telefonní čísla a inzerát je napsaný hodně lákavě. By ses divil kolik lidí se už nachytalo.
http://ekonomika.idnes.cz/podvodnici-la ... ebitel_fih
Ještě jsem nepotkal privátního prodejce, který neuvádí telefonní číslo.
Schválně zkus, co odepíše. Třeba je to vyjímka.
http://ekonomika.idnes.cz/podvodnici-la ... ebitel_fih
Ještě jsem nepotkal privátního prodejce, který neuvádí telefonní číslo.
Schválně zkus, co odepíše. Třeba je to vyjímka.
- Don
Staci kdyz posles zalozku 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
444 Eur za piano black to bych se na to vypíchal. Sundej dekory a nech je láknout černou s vysokym leskemDonyR1 píše:K tomu dřevu .... nevíte někdo o Piano Black jen tak náhodou? To by se mi líbilo.JaraX píše:nějaká normální kůže (nappa, merino), nějaké pěkné dřevo (maritime, pappel natur, pappel rubin) zadní idrive, nějaká pěkná stropnice,
ten yachtline je bastl, ale určitý časti sou krasný.

A co mám pak říkat já se svým zaměstnáním?:-) I tak se to dá jen si musí človek dávat víc pozor než u černé......Jaris330D píše:Nemusíš být ani prase, ale ne pořád jezdím ve společenským. Teď hodně času trávím v montérkách a jen kvůli tomu, že potřebuju někam na chvilku vlítnout se nepřevlékám. Umyju si ruce, opráším a jedu. Měl jsem světlý interiér v Peugeot 406 a bratr v Octavii LaK, takže vím jaký to je. Párkrát jsem měl auto i v servisu a ne každý na čistotu dbal. A jen pro zajímavost, snažím se každý 3 měsíce impregnovat sedačky a ani bych nevěřit, jak se můžou zašpinit. Jak psal Jarax, na pohled a pokoukání super, ale pro mě nepraktický.
Tohle je taky pěkný
Ta oranžová kůže se mi teda vůbec nelíbí

BMW E65 750i 2006
Taky jsem to takhle řešil u E61,kurevtor píše:444 Eur za piano black to bych se na to vypíchal. Sundej dekory a nech je láknout černou s vysokym leskemDonyR1 píše:K tomu dřevu .... nevíte někdo o Piano Black jen tak náhodou? To by se mi líbilo.JaraX píše:nějaká normální kůže (nappa, merino), nějaké pěkné dřevo (maritime, pappel natur, pappel rubin) zadní idrive, nějaká pěkná stropnice,
ten yachtline je bastl, ale určitý časti sou krasný.Nebudeš první, kdo to takhle vyřešil

ale na nekterých místech to bylo znát lechce, což se mi uplně nelíbilo..... a sehnat fakt pořádneho lakýrníka který to udelá bez chyby je dost velkej problém..... Znám jich tu v okolí asi 6 a málo kdy sem sněčím spokojen....

Navíc u E65 mám Individual volant s dřevěným proužkem což by se asi lakýrníkovi težko stříkalo a nebo by to vypadalo hrozně... Uvidíme třeba se něco objeví u poláků a nebo se na to vyprdnu stejně to budu na jaře asi prodávat.
Naposledy upravil(a) DonyR1 dne stř 16.11.2016 13:21, celkem upraveno 1 x.
BMW E65 750i 2006