Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E91 2009 update software
E91 2009 update software
Předem chci říct, že jsem docela dlouho googloval, a prostě jsem bezradnej, proto jsem se nakonec obratil na tohle forum, kde jsem se také pokoušel něco už najít, ale nanašel jsem odpověď......
Mám e91 rv 2009 navi a mám problém stím, že auto nenajde vůbec žádné medium, které zasunu do USB portu,( usb port mam jen v kasliku) a je jedno jestli to je USB disk , iPhone, externí hardisk.. iPhone si přes USB dobije baterii, ale nepustíi žadné mp3 a co se týka USB disku, tak ten mi iDrive systém také nenajde....když koukám na videa na youtube vidím u aut s iDrive 2009, jak lidé mají v menu RADIO/ CD Multimedia / AUX/ USB ..... ale já mám v menu bohužel jen CD Multimedia / AUX........
iPhone dokažu synchronizovat pres bluetooth, ale opět nepřehrava mp3...
Je možné to nějak vyřešit? Mě napadlo, jedine se zeptat na update systemu, protože bych rád přehraval i videa... napřiklad mp4
Navic update z webu bmw nabizi se jen od verze 2010 , ja totiz nemam v nabidce ani "software update" v idrive sYstemu
Děkuji za odpovědi
Mám e91 rv 2009 navi a mám problém stím, že auto nenajde vůbec žádné medium, které zasunu do USB portu,( usb port mam jen v kasliku) a je jedno jestli to je USB disk , iPhone, externí hardisk.. iPhone si přes USB dobije baterii, ale nepustíi žadné mp3 a co se týka USB disku, tak ten mi iDrive systém také nenajde....když koukám na videa na youtube vidím u aut s iDrive 2009, jak lidé mají v menu RADIO/ CD Multimedia / AUX/ USB ..... ale já mám v menu bohužel jen CD Multimedia / AUX........
iPhone dokažu synchronizovat pres bluetooth, ale opět nepřehrava mp3...
Je možné to nějak vyřešit? Mě napadlo, jedine se zeptat na update systemu, protože bych rád přehraval i videa... napřiklad mp4
Navic update z webu bmw nabizi se jen od verze 2010 , ja totiz nemam v nabidce ani "software update" v idrive sYstemu
Děkuji za odpovědi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: E91 2009 update software
dej vin
Diky,
Zde je vin: WBAUX11060A788632
Zde je vin: WBAUX11060A788632
-
- Kontaktovat uživatele:
Navi sice mas, ale malou, coz je k nicemu. Video prehravat neumi. USB konektivitu to auto taky nema, takze prehravat nebude. USB co mas slouzi jen pro update mapovych podkladu.
díky za odpověď....
Zeptam se ještě, kdybych sehnal nové mapy, dokážu si je sám nějak aktualizovat pres usb? nebo potrebuji "diagn kabel?"
Zeptam se ještě, kdybych sehnal nové mapy, dokážu si je sám nějak aktualizovat pres usb? nebo potrebuji "diagn kabel?"
Našel jsem cca za 40euro
BMW Navigon 4XDVD
bude mit dvd fungovat? Co jsem cetl podporuje to pry E91 od 2008...
ja jen myslel prave, ze mechanika cte jen CD a ne DVD..
BMW Navigon 4XDVD
bude mit dvd fungovat? Co jsem cetl podporuje to pry E91 od 2008...
ja jen myslel prave, ze mechanika cte jen CD a ne DVD..
No ještě potřebuješ kód, aby se ti to vůbec spustilo
-
- Kontaktovat uživatele:
A hlavne je sance u techto malych ze se to nepovede a jednotka lehne. Po prehrani se tvari ze jede, ale jakmile se vehrajou mapy tak opet zase chcipne, tak nejak dokolecka, natrapil jsem se s ni jako ze fakt dost a nakonec to vzdal. Lezi mi tu v obore, displejem nahore. Nastesti si to majitel zpusobil sam...
Ten aktivacni kod je uvnitr DVD?
Diky a za info, a to stou jednotkou jsi myslel, v pripade updatu na pevno? Ja myslel ze u toho DVD se to prehrava z dvd a ne z USB.
Diky a za info, a to stou jednotkou jsi myslel, v pripade updatu na pevno? Ja myslel ze u toho DVD se to prehrava z dvd a ne z USB.
-
- Kontaktovat uživatele:
To tezko, uvolnovaci kod je jedinecny na zaklade vin, takze na zadnem dvd byt logicky nemuze. Se divim ze se jesne nikdo neozval s pomoci do sz -))))
Byvaly doby kdy byly mapoy pro CIC na DVD, takze netusim jestli to jde objednat takto. Je to mozne ze ano, ale pravdepodobnejsi mi prijde ze to bude na flash disku a vygenerovany kod na papiru, alespon co se tyce origo. U neautorizovaneho upgrade to muze byt vselijak
Byvaly doby kdy byly mapoy pro CIC na DVD, takze netusim jestli to jde objednat takto. Je to mozne ze ano, ale pravdepodobnejsi mi prijde ze to bude na flash disku a vygenerovany kod na papiru, alespon co se tyce origo. U neautorizovaneho upgrade to muze byt vselijak

Ja prave, bydlim v Mnichově a co jsem koukal na internetu, cca 40 euro za DVD....
Pripadne jezdim o vikendech do Prahy, kdyby se nekdo nabidnul.. Domluvim se..
Pokud by se nikdo neozval, tAk tu najdu nejaky mini servis,
Pripadne jezdim o vikendech do Prahy, kdyby se nekdo nabidnul.. Domluvim se..
Pokud by se nikdo neozval, tAk tu najdu nejaky mini servis,
-
Ohledne servisu mohu doporucit podivat se na autoservis advisor, jde o srovnavac servisu z cele CR.