Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jedno-dvoudenní akce
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Jedno-dvoudenní akce
Několik dnů běží průzkum na cestovatelské akce a je tam několik hlasů "o vyjížďkové akce nemám zájem", proto rozšiřujeme hlasování o akce jedno-dvoudenní.
Pokud vám nějaká možnost chybí, neváhejte to napsat do diskuse.
Pokud dáváte hlas nějakému druhu akce, přispějte do diskuse svými náměty a postřehy, návrhy na termín nebo místo konání, atp., prosím.
Pokud vám nějaká možnost chybí, neváhejte to napsat do diskuse.
Pokud dáváte hlas nějakému druhu akce, přispějte do diskuse svými náměty a postřehy, návrhy na termín nebo místo konání, atp., prosím.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jedno-dvoudenní akce
Já jsem pro "racing" akce
Místa konání jsou jasná, na velké okruhy jen mít kontakt k někomu ke komu se da přifařit za rozumnější peníz
Malé okruhy se dají teď ke konci roku už zamluvit na příští sezónu ...

Místa konání jsou jasná, na velké okruhy jen mít kontakt k někomu ke komu se da přifařit za rozumnější peníz

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Dal jsem možnost 1 což je vlastně regionál. Nic jiného příští rok nezvládnu (krom Asphaltfieberu, na který připravuju manželku už ted, že prostě jedu..)
Čili..
6.-.9.7.2017 Asphaltfieber v DE, http://www.syndikat-asphaltfieber.de/
Čili..
6.-.9.7.2017 Asphaltfieber v DE, http://www.syndikat-asphaltfieber.de/
Ať už v jednom nebo druhém tématu mi chybí něco rodinného. Čili sraz nezaměřený primárně na chlastání nebo celodenní pobyt v autě.
Dost slýchám (a sama to znám
) "jel bych, ale mám rodinu..." no tak zkrátka něco, kam se dá s klidným svědomím vzít celá rodina a tatinci by si "odskočili" na pár hodin na školu smyku nebo jízdy atp. Aby rodina nepřišla o víkend strávený s taťkou, ale přitom se dalo užít trochu motoristické a jiné zábavy. Přijde mi, že zájemců by tady mohlo být dost ...
Dost slýchám (a sama to znám

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Možností 4 a 5 se dají pojmout i rodinně, otestovali jsme letos na Řípu a v bludištích v parku zámku Loučeň.
323ti stock condition
323ti stock condition
Racing by šel spojit s možností č.1.
"Závodníci" můžou jezdit a leštěnkáři a tuneři od benzínky můžou postávat na parkovišti,kecat a popíjet kafe.....
"Závodníci" můžou jezdit a leštěnkáři a tuneři od benzínky můžou postávat na parkovišti,kecat a popíjet kafe.....
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem nekolik moznosti, pac vsechny by staly za to..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Me ten Rip prisel treba dost napohodu, zadny spech, trochu pohybu, mozna zvolit trosku lepsi restauracni zarizeni
A behem toho dne klidne udelat 2 zastavky, at je tam i vice toho spolecneho jezdeni.
Ale klidne i dvoudenni akce So - Ne. Preci jenom deti se k babicce samy v patek neodvezou, takze vyrazet v patek je trochu neprakticke.
A klidne jenom v CR. Urcite je tu dost peknych mist, rozhleden, pamatek, ci jinak historicky zajimavych oblasti a clovek se nemusi honit, aby stihl otocit treba Rakousy.

Ale klidne i dvoudenni akce So - Ne. Preci jenom deti se k babicce samy v patek neodvezou, takze vyrazet v patek je trochu neprakticke.
A klidne jenom v CR. Urcite je tu dost peknych mist, rozhleden, pamatek, ci jinak historicky zajimavych oblasti a clovek se nemusi honit, aby stihl otocit treba Rakousy.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Dvoudenní výlet do blízkého zahraničí by byl možný, např. do rakousko-německého pomezí na Berchtesgaden, Roßfeld Panoramastraße, pro odvážlivce Grossglockner a cestou zpět na čokoládu do Salzburgu, případně se necourat cestou a zajet na vyhlídkovou lávku u přehradního jezera Kölnbreinspeicher.
323ti stock condition
323ti stock condition
Grossglockner Hochalpenstrase je uplně v pohodě, na to odvážlivci být nemusí.. byl jsem tam 2x a po 3 by to už byla pro mě osobně nuda, protože si detailně pamatuju celou trasu...
Ale pro lidi co tam nikdy nebyli, vřele doporučuju !!!! .. jinak brzdy se mi tam nikdy nezavařili, jak každej přihlouplej pisálek naznačuje v jakémkoliv ofiko článku o GH..
Ale pro lidi co tam nikdy nebyli, vřele doporučuju !!!! .. jinak brzdy se mi tam nikdy nezavařili, jak každej přihlouplej pisálek naznačuje v jakémkoliv ofiko článku o GH..
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Grossglockner též doporučuju, s noclehem v placené zoně a výjezdem na Edelweißspitze na východ slunce. Za dva dny se to dá stihnout https://goo.gl/maps/DjuYVzLx29r
323ti stock condition
323ti stock condition