to souhlasím proto to tak uplně ničit nechci, lepší to prodat a dat jiné, ale zase na druhou stranu když to bude nejaké uplně obyčejné jako jsem mel u e61 tak to vem čert stejně je to bezcené.
kawaman píše:No jo, ale když máš individual volant, tak se ty dekory mezi sebou prát ne? Volant ti těžko někdo nastříká.. A je škoda takový volant pustit pryč.
No však právě proto na to zatím seru.... leda by se objevil ten dekor i volant v což moc nedoufám
tohle je strop, to je snad poprvé co vidím takový individuál s "obyč" černým volantem. Ten dvojbarevný volant mi tolik nevoní, alespoň už ale mam tu bílou část jen dole na volantu a nahoře už mam jen černou....
Každopádně nechápu jednu věc - v inzerátu se píše o "Individual II" případně "Individual Stufe 2". Jaký je rozdíl v kompozici 1 a 2? Já mam kompozici 1 a mám to samé co se týče vnitřku (až na ten volant teda).
kurevtor píše:Každopádně nechápu jednu věc - v inzerátu se píše o "Individual II" případně "Individual Stufe 2". Jaký je rozdíl v kompozici 1 a 2? Já mam kompozici 1 a mám to samé co se týče vnitřku (až na ten volant teda). Ausstattung:156 480€
Katalog Individual 1 - vybereš co v něm je
Katalog Individual 2 - vybereš co v něm je - dražší a luxusnější věci než v předchozím katalogu
Individual 3 chceš na sedadle hrocha tak BMW pošle lovce zabije hrocha a dá Ti ho na sedadlo
kurevtor píše:Každopádně nechápu jednu věc - v inzerátu se píše o "Individual II" případně "Individual Stufe 2". Jaký je rozdíl v kompozici 1 a 2? Já mam kompozici 1 a mám to samé co se týče vnitřku (až na ten volant teda). Ausstattung:156 480€
Katalog Individual 1 - vybereš co v něm je
Katalog Individual 2 - vybereš co v něm je - dražší a luxusnější věci než v předchozím katalogu
Individual 3 chceš na sedadle hrocha tak BMW pošle lovce zabije hrocha a dá Ti ho na sedadlo
Díky
Hm, ale to nedává smysl. Ten katalog porovnává na těch stranách 114-115 těch 5 možných individual kompozic. A píše se tam - "Composition 1 here represents the most exclusive option." Takže jak může být 2 lepší než 1? Co má dražšího a luxusnějšího?
Predstavte si to v e66, cernej kozenej interier, cerna alcantra na strope a do toho takovehle svetle-orazove drevo. A jeste nejake drobne zdobeni, jako treba vysivky v kobereckachv barve dreva.. To by byl luxus
černej strop v kombinaci s černým interierem to auto strašně zabije, mám to tak a je to takový ponurý. ta šedá alcantara je pecka
třeba časem vyměním černou za šedou.
ty kola sou super, nejhezčí kola na E65, bohužel na naše cesty nepoužitelný.
jo to jsem ted řešil s Tannerem,jak udělat aby mi X5ka nedrncala a Tanner říka "kup si E60 v Mpaketu a pak ti přijde že nic nedrncá"
mě přijde E65 i na 19kach poměrně hodně tvrdá.