Myslím tento díl

Díky za rady. Pokud by někdo uměl vyrobit kovové hned je beru

Meyle píše:Myslel jsem si že to nebude tak horké kupovat nutně origo. Počkám ještě na další lidi co napíší a když tak je taky vezmu přes ebay. Díky
Kdo to dělá,fakt nevím.......ale zkus se podívat na netu,...kurňa,kdyby šlo o moje auto,rrisknul bych to s rozebráním,jsem kousek od ZL,...no ale rozjebat někomu auto a pak to ze svýho dávat do kupy si fakt netroufámjaradaf píše:Dělá to někdo na kseft????
Komu to mám poslat???
Na netu to vypada pěkně ale ve skutečnosti je to něčem jinem
Totic píše:Kámoš si to na poface čočkách H1 nechal měnit, zeptám se co bylo potřeba a zda bez lepení. Na obrázku je sada na jedno světlo ty 2 kusy? Koukám, že stojí ty 63120027924 plastíky dardu 500,-
zedmen píše:cena tyček s poštů je okolo 500kč...dělali mi to v celožnici u kyjova po face za 500kč-čas asi okolo půl hodiny vyčištění+seštelování světel na mašině..dělali to dva borci.napřed to vypadalo jak pat a mat jak od sebe to oddělovali a odřezávali těsnící silikon,pak vše hezky poskládali postupně na stůl na bílů hadru a pak zas pozpátku složily...dílnička jako lusk čistá a barák taktéž...
pokad někdo jalovýho tak to sů borci co spolu haklili v holpecu náké čas...furt přeméšlám na své 525i dát "program" z motoru m52 double vanos 2.8i 142kw...pré taky uměj hoši..