stropnice určitě půjde vyměnit bez řezání skla, alespon u E38 šla a u E66 jde taky.
Jo takhle tak to sem nevěděl:-)JaraX píše: přes zadní sedačky těžko, když je tam pevná ocelová stěna, to není žádná rozhrkaná 5er, sedma má kvuli max bezpečnosti a komfortu vždycky zavařenej kufr.
DěláJaraX píše:jj zlatá E61, na tu se žádná alcantara nedělá![]()
Čechům nevěří? A co my Němcům, kteří zavinili první a druhou světovou válku a zavraždili miliony lidí? Kdyby nebylo jich, tak jsme ekonomicky nejvyspělejší zemi Evropy. Kurvy jedny namyšlený.JaraX píše:s tím na tu palubku se domlouvám, je to nějakej policajt a řekl mi že mi to neprodá jelikož čechům nevěří
Peeter, ty ho máš asi daleko že?
přes zadní sedačky těžko, když je tam pevná ocelová stěna, to není žádná rozhrkaná 5er, sedma má kvuli max bezpečnosti a komfortu vždycky zavařenej kufr.
a jak říkám u E38 i E66 jsem ji normálně dostal přes levé zadní dveře, ale u krátké sedmy je lepší vyndat sedačky
Myslím, že M5 to měla.JaraX píše:to bylo ale jedno z milionu aut
Nooo to je pravda:-))) ale dělalaJaraX píše:to bylo ale jedno z milionu aut
To je pravda v čr možná nejni ani jednaettore píše:Járo, tak to k Tobě jezdí převážně Individualská smetánka, stropnice v alkantaře není až tak obvyklá ani u e65/66, stačí se podívat na inzeráty...