Takže to že ti puklo koleno nemá s jagermaister ventilem co dělat, poněvadž tam žádné "protitlaky" nevznikají, jelikož při zavřeném egru jdou spaliny přes turbo dále do výfuku

Takže kravina je právě to, co jsi ty napsal

AHAMisanek píše:Tak to s tím egrem jsi napsal pěknou volovinu a asi netušíš, jak egr vlastně přesně funguje. Ecu jej totiž právě při plném zatížení úplně zavírá, aby do motoru prácě nešly výfukové spaliny a tento motor běžel na vzduch s pokud možno největším obsahem kyslíku. egr se otevírá pouze při jízdě na "částečné zatížení" motoru, při volnoběhu a eventuelně při brždění motorem.
Takže to že ti puklo koleno nemá s jagermaister ventilem co dělat, poněvadž tam žádné "protitlaky" nevznikají, jelikož při zavřeném egru jdou spaliny přes turbo dále do výfuku![]()
Takže kravina je právě to, co jsi ty napsal
Cvakani mi delali opravdu hydrostely. Me to tady v Rakousku nacenily i s praci na 1300€. Koupil jsem aditivum pro cisteni hydrostelu od Liqui Moly za 9€ a problem zmizel, je po cvakaniJames745 píše:Zdravím sice moc neporadím, ale něco podobného jsem měl předchozí 745i kdy při konstantní rychlosti na tempomat auto ubíralo a lehce přidávalo. Pak když jsem tempomat nepoužíval, tak to bylo v pohodě. Každopádně jsem tuto záhadu nevyřešil, ale myslím si že by mohl být problém "asi" ve váze vzduchu. Jo a to cvakání, když se otevře víčko od oleje mi zas dělala vakuová pumpa. Po výměně to bylo OK.