Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Pak už jedině Mercedes na airmaticu. Jenže kvůli poruchovosti je to buď a nebo. Já zatím na E66tku, co se týče pohodlí nedám dopustit.
ty s tím ale nejezdíš

Jestli máš X5 komplet na vzduchu předek i zadek tak stím asi nic neuděláš..... Měli sme v praci služební 2003 na 17 kolech a stejně mě to prislo takovy dost tvrdy.JaraX píše:jo to jsem ted řešil s Tannerem,jak udělat aby mi X5ka nedrncala a Tanner říka "kup si E60 v Mpaketu a pak ti přijde že nic nedrncá"
mě přijde E65 i na 19kach poměrně hodně tvrdá.
BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
mám vzduch jen vzadu, tchán má komplet na vzduchu, je to trochu lepší ale pořád drncá, a nebo pak Range, ten je ještě lepší ale taky drncá. zlatá E66 no, ale zase je blbý mít dvě.
Range jsou bohužel poslední dobou čim dál větší sráče....vsechno to jde do hajzlu
MOD fishmaker: necituj přímo předchozí příspěvek...příště zkus tlačítko ODPOVĚDĚT
MOD fishmaker: necituj přímo předchozí příspěvek...příště zkus tlačítko ODPOVĚDĚT

BMW E65 750i 2006
tak ja bych nekupoval nic novějšího jak 2005 ještě s BMW motorem.
JaraX píše:ty s tím ale nejezdíš![]()

Pokud já sem blitka, co bys pak musel být ty????JaraX píše:ty seš blitka
http://snejk740il.rajce.idnes.cz/760Li/

Ano, tohle dřevo jsem měl na mysli a věděl jsem, že sem hneš postneš bejvalou snejkovo 760. Viděl jsem to naživo a je to pro mě blitka. Sorry. To dřevo je na živo oranžově žlutý, že to vypadá divně. Možná by to vypadalo líp kontrastně, kdyby kůže nebyla rádoby podobný barvy a byla třeba černá, pak by to mohlo vypadat dobře, ale takhle se to tluče. Jestli se to někomu líbí tak je to v pohodě.
Tenhle interier je nejhezčí a hotovo
Jinak mrkněte vypadá pěkne a za pár penez....
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =224490440
MOD fishmaker: trochu zkrácen odkaz...

BMW E65 750i 2006
Tak se nehádejte, který interiér je hezčí. Stejně při jízdě koukáte z okna ven. Raději zapřemýšlejte jak dát LPG do 760i.
kéž by, kéž by
- vlastnemec
Tohle je základní otázka!!! Doufám že se jednou dočkám odpovědi a nebude to 42ls píše:Raději zapřemýšlejte jak dát LPG do 760i.

- vlastnemec
Hoď si tuto otázku do googlu The answer to life, the universe and everything
Musím Ti půjčit Douglase Ademse rozšíříš si obzory mimo BMW a třeba začneš se mnou i slavit Ručníkový den.
Musím Ti půjčit Douglase Ademse rozšíříš si obzory mimo BMW a třeba začneš se mnou i slavit Ručníkový den.
To je otázka co je nejhezčí. Tohle nemůže být nejhezčí z principu, když tomu chybí dva čudlíky na odfuky a masáž, bez toho ten panel vypadá nekompletníDonyR1 píše:Tenhle interier je nejhezčí a hotovo![]()

Každopádně mě zaujala jedna věc - ten člověk co to konfiguroval nechtěl mít dvoubarevnej volant, kterej tam normálně patří a tak si místo těch bílích částí volantu nahoře a dole objednal černou. Takže ho má sice celej černej, ale pořád mu nechali ten s více částma a je vidět ten předěl mezi švy.
To by asi nevadilo, ale řekněte sami - neni to demence?

- Zaprvé předpokládám, že normální černý volant by nebyl tak drahý jako ten dvoubarevný objednaný celý jako černý.
- Zadruhé měl sice černej volant, ale na co tam mít ty 4 švy mezi stejně barevnýma částma a nemít normální volant s hladkým věncem kolem dokola...?
- Zatřetí - kvůli dvoubarevnýmu volantu, který si nechal dát do jedný barvy přišel o možnost vyhřívanýho volantu.

Já sám jsem ten černobílej volant měl, ale nebylo to dobrý. Teď mám bílou jen na spodní straně a vypadá to mnohem lépe - horní část je v souladu s koženou palubkou, spodní s barvou sedaček....
S tím volantem máš naprostou pravdu. Třeba to kdysi bylo bílé, ale změnilo to barvu
Je tam ale pár hezkých věcí, třeba ty individuál lampičky by se mi líbily..

Je tam ale pár hezkých věcí, třeba ty individuál lampičky by se mi líbily..
kurevtor píše:To je otázka co je nejhezčí. Tohle nemůže být nejhezčí z principu, když tomu chybí dva čudlíky na odfuky a masáž, bez toho ten panel vypadá nekompletníDonyR1 píše:Tenhle interier je nejhezčí a hotovo![]()
MOD fishmaker: trochu zkrácen odkaz...![]()
Každopádně mě zaujala jedna věc - ten člověk co to konfiguroval nechtěl mít dvoubarevnej volant, kterej tam normálně patří a tak si místo těch bílích částí volantu nahoře a dole objednal černou. Takže ho má sice celej černej, ale pořád mu nechali ten s více částma a je vidět ten předěl mezi švy.
To by asi nevadilo, ale řekněte sami - neni to demence?![]()
- Zaprvé předpokládám, že normální černý volant by nebyl tak drahý jako ten dvoubarevný objednaný celý jako černý.
- Zadruhé měl sice černej volant, ale na co tam mít ty 4 švy mezi stejně barevnýma částma a nemít normální volant s hladkým věncem kolem dokola...?
- Zatřetí - kvůli dvoubarevnýmu volantu, který si nechal dát do jedný barvy přišel o možnost vyhřívanýho volantu.![]()
Já sám jsem ten černobílej volant měl, ale nebylo to dobrý. Teď mám bílou jen na spodní straně a vypadá to mnohem lépe - horní část je v souladu s koženou palubkou, spodní s barvou sedaček....
S tím volantem zajímavej postřeh. To auto se tu už řešilo a taky jsem se divil, proč nemá vyhřívanej volant. Myslel jsem, že to třeba majitel neobjednal schválně, protože má auto webasto. Ale teď už vím.

Jinak má to prý nové čalounění na sedačkách, ale bůh suď zda je tam daný zase Merino. No a v převodovce je nějaké problém, protože se přehřívá. Dále ty "individual" monitory jsou bastl, páč to nemá zadní idrive a ty monitory nejsou origo už od pohledu.
Jinak podle mě hezký auto se slušnou výbavou.
Jak jste přišli, že to nemá výhřev volantu? Že chybí zadní i-drive? Já na volantu nic nepoznal. 

normálně jsem zadal VIN do dekodéru