pánové prodávám i v neděli , ale prostě je někdy i den kdy neslyším telefon a na lidi co jedou kolem a chtějí se jen podívat už taky nemám náladu.. ano chybí první katy , ty na emise nemají vliv , druhé katy na autě jsou

dále odstraněný omezovač rychlosti , zatím v max jen 280kmh , otáčky ještě byli takže 3kila asi dá... auto užívám denně , o auto je postaraný nějaký peníze mám , takže není problém

já naopak preferuji e90 e91 v 335i coupé se mi nelíbí ,pouze ///M3 páč je rozšířená, obyč kupé je zdechlina... jinak motorově určitě ok , třeba viz nějaké časy ze sprintů

kde jiné seriovky mají horší čas než-li já - možná umím líp sprintovat

ano ted mě případní zájemci ukamenujte , že se svým autem jedu 1 za měsíc až dva nějaký sprint, vlastně tohle auto je jen na sobotu a neděli a ve 180000km končí jeho životnost... troufám si tvrdit ,že je uplně stejně ok , jako ostatní dražší ojetiny s "menším" nájezdem... jinak auto prodávám když moc tak půl roku , takže za mě na klideček , auta prodávám i rok , viz ex 535d m paket lci kde jsem slevoval z 420 na 380 , ex e61 530d m paket , e91 330d.. vše se prodávalo +/- rok A SKORO VŠECHNY AUTA SI POBRALI ZNÁMÍ A KAMARÁDI VE FINÁLE , asi kvůli českým připosraným kupcům , co mají v hlavě jen to , že se je někdo bude určitě snažit jen ojebat , vim , není to málo peněz , pro většinu lidí.... takže zájemci , volat , když nezvednu tel tak volat znovu a nedělat urážlivé ženy ze sebe , ZDRAVÍM VŠECHNY ! ps pokud se někomu zdá nízká cena , je možné , že pro prohlídce se mu bude vůz až tak líbít , že mi ještě nakonec těch 350 za něj dá

)