Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 při dálk.světlech spuštěný blinkr

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pavlis

E39 při dálk.světlech spuštěný blinkr

#1 Příspěvek od pavlis »

Ahoj, prosím o radu.
Při přepnutí potkávacích světel na dálkový se zapne pravý blinkr. Při přepnutí zpět na potkávací se vypne. Dělá to asi týden. Jednou se zapnul pravý blinkr sám od sebe, bez světel. Vypnul se probliknutím dálkovými. Já tipuji buď páčku pod volantem nebo LCM. Nesetkal jste se s tím někdo? E39 530d r.v.99
Díky moc za radu.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: E39 při dálk.světlech spuštěný blinkr

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Jako první se podívej, jestli Ti svítí pravá parkovačka. Pokud je žárovka parkovačky vypálená (nebo nějaká divná), funkci parkovačky přebírá blinkr. Potom zkontroluj dráty a kostry v tom světle a teprve potom zbývá ten Lichtmodul - prostě postupuj od nejjednoduššího a nejlacinějšího ke složitějším a dražším součástkám.
:D
pavlis

#3 Příspěvek od pavlis »

Díky za radu, ale nemyslím si, že to bude špatná žárovka. Jde o to, že pravý blinkr začne normálně blikat sám od sebe jako bys ho zapnul páčkou. Ne že jenom svítí, jak by to bylo kdyby byla prasklá žárovka v parkovačce.
Zdá se že se to začíná zhoršovat. Dnes mi to několikrát udělalo i když jsem neměl světla zapnutý.
pavlis

#4 Příspěvek od pavlis »

Nikdo neví?
Dnes se mi stalo, že při zamčeném autě se rozsvítila pravá parkovačka a přitom páčka blinkru v nulové poloze.
Misanek

#5 Příspěvek od Misanek »

na tvém místě bych asi jako první šel po té páčce

Dej pak vědět, jestli se ti to povedlo vyřešit
mykovec

#6 Příspěvek od mykovec »

Ahoj,
podařilo se to vyřešit nakonec? A jak?
Má podobný problém s pravým blinkrem u X5. Prozměnu svítí pořád nehledě na to, v jaký poloze páčka je.

http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... r#p1078125

Moc by mi pomohla jakákoliv rada, než začnu hledaj jehlu v kupce sena. Ty žárovičky na parkovačkách preventivně všechny povyměňuju, ale prozatím se mi zdá, že je všechno ok. Díky moc.
Odpovědět