Zdravím,
mam e91 330d automat, najeto ca 208tis. Předevčírem jsem přijeli z vanočních návštěv (ca 1.000km) bez jakehokoli problemu. Dneska jsme přišli k autu a šílenej hluk od kol vepředu. myslel jsem, že třeba nějakej led a povolí to. Objel jsem blok a furt stejnej rambajz. Už pri 20km/h to je jak když startuje letadlo. Jet rychleji mi uši ani nedovolí. Zkoušel jsem prošlápnout párkrát brzdu a zdá se, že brzdí normálně, i abs se zapojilo. Zkusil jsem na neutral auto roztlačit a nepřišlo mi, že by kladlo nějakej zvlášť velkej odpor. Další divná věc je, že zvenku to skoro slyšet není, zato vevnitř to je k nevydržení.
Nemáte nějaké tipy?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e91 hučení od kol
Re: e91 hučení od kol
To bude ložisko ne? Teda pokud jsem to pochopil správně a dělá to jen za jízdy.
Měl jsem to podobný akorát to šlo od zadních kol. Měl jsem tehda v háji zadní ložiska
nn, nakonec jsem zjistil, ze je to praskla pruzina na prednim pravem kole... jak praskla, tak tlaci na pneu a proto ten hroznej rámus...
pokud budes shanet,tak musis sehnat na xd-na zadokolku jsou jiny.ps.dve mamblackwhit píše:nn, nakonec jsem zjistil, ze je to praskla pruzina na prednim pravem kole... jak praskla, tak tlaci na pneu a proto ten hroznej rámus...

hansm5 píše:pokud budes shanet,tak musis sehnat na xd-na zadokolku jsou jiny.ps.dve mamblackwhit píše:nn, nakonec jsem zjistil, ze je to praskla pruzina na prednim pravem kole... jak praskla, tak tlaci na pneu a proto ten hroznej rámus...kdyztak sz
dik, ale ja mam zadokolku...