Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e36 323i coupe

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
capexq

BMW e36 323i coupe

#1 Příspěvek od capexq »

Předmět: BMW 323i E36 Coupe Mpaket - dodělávaný

Přesné typové označení vozidla:
BMW 323i E36
Druh karoserie: Coupe
Obsah: 2494ccm
Rok výroby: 11/1995
Výkon: 125KW
Druh paliva: Benzín
Barva: Schwartz 1 - černá
Počet najetých kilometrů 256.000km
Stav vozidla: Není to leštěnka - vše vkládáno do funkčnosti
Platnost STK: 04/2017
Cena: 80.000Kč
Popis výbavy: černá stropnice, fialovo/černé kožené sedačky mírně ošoupané, automatická dvouzónová digi. klima, okna v elektrice, dělené zadní sedačky, Mpaket - dodělávaný, malý BC, R17 Styling 32 - zapsané v TP.
Popis provedených oprav: Boj s korozí, vyvařené lemy, nové blatníky, nová maska, investice 25.000,-, měsíc dělané brzdy desky + kotouče.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Je potřeba vyměnit přední Mpaket nárazník, dám k autu a nahodit výfuk z 325i, mám, dám k autu (svody nerez, střed + konec z 325i). Časem dojde na ramena. KOSMETIKA - k autu bylo přistupováno tak aby to byl 100% funkční stroj, není to úplně leštěnka.

Další: Auto bylo pořizováno před třemi lety od zdejšího klubáka David.323@seznam.cz, veškeré dokumenty, faktury co bylo na voze děláno mám u sebe. Dvouhmota, sání z 325i, zbývá nahodit výfuk z 325i, stavitelný podvozek JOM, nové svíce, filtry, olej, naplnění klima, má lehce TDI zvuk, cvaká hydroštel, zatím jen po startu než se zalije olejem. Po celolaku na schwartz 1. K autu dam originál AC schnitzer prodloužení střechy. Auto prodávám z důvodu trvalého odjezdu do UK a myslím, že je škoda aby stálo pouze v garáži. Určitě jsem nevypsal vše, tak se ptejte co Vás zajímá, já budu průběžně doplňovat co jsem zapomněl vypsat. S trochou péče ještě nějakou parádu udělá.

Kontakt: tomasgalle94@gmail.com, tel. 737 875 231, prosím o kontaktování pouze emailem nebo telefonicky na SZ a zprávy pod inzerátem nebudu stíhat odpovídat. Děkuji

Foto:
Technika není můj kamarád, nevím jak sem vložit foto, přidávám odkaz:

https://auto.bazos.cz/inzerat/69584606/ ... -Coupe.php
Odpovědět