Kdo porafi jakou znacku vzit ? A je potreba diagnostika ? Děkuji
mod Francis: Upravena "češťyna" v předmětu

Lepší nebo horší - spíše to je o důvěře značce. NGK = Nippon Gaishi Kaisha, která byla založena 1936 v Nagoya má u mne větší důvěru, než produkty vyráběné licenčně v zemích třetího světa. V současné době má NGK další továrny na svíčky v USA, Irvine, California a v Německu, 40880 Ratingen. Naopak jiní výrobci přenesly výrobu některých dílů východním směrem a pokud nepodvádí, na jejich výrobcích najdete Made in Malaysia, Thaiwan, UA, Romania, PRC atp. A protože jsem se na přesunu a rozběhu výroby směrem na východ několikrát podílel, raději věřím tradičním producentům v tradičních lokalitách. Pochopitelně je rozdíl, jestli se jedná o žárovku za stokoruny, nebo o díl, který musí spolehlivě a dlouhodobě fungovat desítky tisíc kilometrů - tj. např. brzdové nebo motorové díly. Doporučený interval výměny žhavičů u e39 je 80-90mil, tj. po 120-140tkm, 390tkm už je opravdu trochu pozdě, snad to už někdo vyměnil před Tebou..... NGK žhavičky lepší než Bosch? A autokelly dává slevu pro BMW klub?
Taky bych potřeboval, cca 2ks.Misanek píše: Btw nemá někdo tušení, kde by šly sehnat ty nasunovací konektory na žhavičky? Mně už se dva tak nějak rozpadly, jak jsou zkřehlé tím horkem v motoru a tak.