Ahojte
Obracím se na vás s dotazem, mám auto před 9.2005 čili ještě s více paticemi na zpětné zrcátko. Na autě jsem měl zrcátka bez sklápění a bez venkovních led diod.Dal jsem si na auto zrcátka M5 které mají ledky i sklápění ale nejsem schopný ani za nic rozchodit led a sklápění. Dodělával jsem jak SA430 a kódování všeho četně SGM.. a prostě to furt nejde. Dle schéma do dveřního modulu nevede žádný drát navíc s SGM nevím si už rady, kdyby někdo věděl byl bych štěstím bez sebe.
Trochu se v e60 pohybuju dodělávám logic, headup, cic, komforty, výhřevy.... ale zrcátka mě prostě zabijí a nemůžu na to přijít.
Prosím o pomoc! Děkuji!!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dodělání led a sklápěcích zrcátek e60
-
- Člen Klubu
Re: dodělání led a sklápěcích zrcátek e60
To by mě taky zajímalo.. venkovní placáky světlodiody a sklápěčky mám nahozený na autě, ale ještě to oživit. Co ta jednotka zrcátek, je umístěná ve dveřích pod tapcem. V ETK jsem neviděl, že by jich bylo víc druhů podle výbavy. Teda nevím jak M5 špígle?
Každopádně mi tam vede nějakej dvojdrát s kostičkou navíc. Nevím která funkce to je (LED/sklop/elektrochrom), ale do původní jednotky není kam zapojit.
Každopádně mi tam vede nějakej dvojdrát s kostičkou navíc. Nevím která funkce to je (LED/sklop/elektrochrom), ale do původní jednotky není kam zapojit.
Ahoj auta před Fl mají jednotky ve dveřích auta po Fl je mají již v zrcátku.
Auta od 9/2005 už mají myslím jednotky taky jen v zrcátku.sedyvlk6 píše:Ahoj auta před Fl mají jednotky ve dveřích auta po Fl je mají již v zrcátku.
Třeba se budě někomu hodit, sice předFL E60,
měl jsem rozebraný zrcátko řidiče do posledního dílu (renovace laku), krabička ve dveřích, 3 konektory
červený konektor, čísla souhlasí s číslováním na konektorech:
1 fialový
3 černý
žlutý:
1 růžový
2 žlutočerný
3 oranžový
6 modrý
černý:
1 červený
2 hnědý
3 -
4 zelený
5 bílý - tuším že sklápění zrc.
6 žlutý - tuším že sklápění zrc.
Jinak mám sklápěcí, el. nastavitelná, zatmavovací, vyhřívaná.
měl jsem rozebraný zrcátko řidiče do posledního dílu (renovace laku), krabička ve dveřích, 3 konektory
červený konektor, čísla souhlasí s číslováním na konektorech:
1 fialový
3 černý
žlutý:
1 růžový
2 žlutočerný
3 oranžový
6 modrý
černý:
1 červený
2 hnědý
3 -
4 zelený
5 bílý - tuším že sklápění zrc.
6 žlutý - tuším že sklápění zrc.
Jinak mám sklápěcí, el. nastavitelná, zatmavovací, vyhřívaná.