Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 abs,dsc

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
martingrif

E60 abs,dsc

#1 Příspěvek od martingrif »

Ahoj.chci se zeptat jestli se někomu z vás nestalo něco podobného.dneska při jízdě na zasněžení silní jsem uslyšel ránu od pojistkove skříně v kastliku.pote se rozsvitila kontrolka abs,dsc a červená kontrolka s vykřičníkem.kouknul jsem se do pojistkovky a byla vypálena pojistka 25.po výměně problém přetrvává. Diagnostika - ne bmw píše chybu 5D95 - řidiči jednotka, ventil relé, prerusovany. Nevíte?diky.jinak e60 rv08
airbone

Re: E60 abs,dsc

#2 Příspěvek od airbone »

martingrif píše:Ahoj.chci se zeptat jestli se někomu z vás nestalo něco podobného.dneska při jízdě na zasněžení silní jsem uslyšel ránu od pojistkove skříně v kastliku.pote se rozsvitila kontrolka abs,dsc a červená kontrolka s vykřičníkem.kouknul jsem se do pojistkovky a byla vypálena pojistka 25.po výměně problém přetrvává. Diagnostika - ne bmw píše chybu 5D95 - řidiči jednotka, ventil relé, prerusovany. Nevíte?diky.jinak e60 rv08
Chod na bmw diagnostiku a ta povie k tomu blizsie. mozno odisla RJ ABS, niektory zo solenoidov atd. Original diagnostika to zisti v com je chyba a co treba dalej robit...
Tie univerzalne diagnostiky "prerusovany-neprerusovany" stoja za prd, lebo sa od nich nic nedozvies len "prerusovany-neprerusovany". Nevedia spravne interpretovat chyby, napisu len nejaku hatlaninu ktorej nikto nerozumie....
Odpovědět