Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e36 coupe zavíraní el. okna
BMW e36 coupe zavíraní el. okna
Mám problém se zavíraním okna u řidiče konkrétně s automatickým zavíraním (dojezdem). Když ten přepínač zmačknu do první polohy tak okno jezdí jen dokud držím to funguje dobře ale jakmile přepínač promáčknu do druhé polohy mělo by okno jet samo i když vypínač nedržím. To se bohužel neděje. U spolujezdce tahle automatická funkce spouštění funguje nahoru i dolu u řidiče mi to jde jenom dolů ale nahoru musím pořád držet. Věděl by někdo v čem je problém nebo alespoň název tý funkce abych to mohl googlit.
Jinak přepínačem to neni.
Jinak přepínačem to neni.
Re: BMW e36 coupe zavíraní el. okna
A seš si jistej že to opravdu není spínačema? Mně přesně tohle dělali vymačkaný spínače.
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
prohod vypinače pravý za levý
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Prohazovat přepínače jsem zkoušel. Zkoušel jsem i přepínač z jiného auta od kamaráda kterému to funguje a u mě to něšlo chyba bude jinde. Je mi divny že u spolujezdce to jde přide mi divny že by mělo každy okno řízení toho dojezdu zvlašť.
Nikdo nic? Každej den jezdim přes závoru na parkoviště už mě nebaví ten čudl pořád držet. Přes co chodí ten dojezd je tam nějaká jednotka nebo to má v sobě všechno stahovačka.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Je na to jednotka - za kaslíkem spolujezdce. Projdi to s voltmetrem, jestli jde signál z tý druhý polohy tlačítka do ní.
Jo už jsem na to koukal našel jsem si schéma měla by to bejt jednotka ZKE IV a měl by to být zelenej konektor. Zkusim to proměřit ale myslim si že kabeláž bude dobrá když to při spouštění okna funguje protože od přepínače vedou jenom čtyři dráty podle schéma a z toho jeden je kostra druhej podsvícení a zbylí dva to ovládají. Čekám že vada bude nakonec v jednotce.paveld píše:Je na to jednotka - za kaslíkem spolujezdce. Projdi to s voltmetrem, jestli jde signál z tý druhý polohy tlačítka do ní.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Jo máš pravdu, už na to taky koukám ve schematu... měl jsem původně za to, že ty spodní polohy maji svoje vlastní dráty a ono ne. Kdyby byl jeden z těch drátů pro ovládání oken špatný, tak by ti to okno jezdilo jen jedním směrem. Pak teda zkusil tu jednotku prohodit.
V tom motorku ve dveřích je jen něco na hlídání polohy, ale tím by to snad nemělo být.
V tom motorku ve dveřích je jen něco na hlídání polohy, ale tím by to snad nemělo být.
odskakuje ti okno při otevření dveří?
Jo odskoky oken chodí bez problému.Foldas píše:odskakuje ti okno při otevření dveří?
Tohle se resi merenim proudu co jde do motoru.paveld píše:Jo máš pravdu, už na to taky koukám ve schematu... měl jsem původně za to, že ty spodní polohy maji svoje vlastní dráty a ono ne. Kdyby byl jeden z těch drátů pro ovládání oken špatný, tak by ti to okno jezdilo jen jedním směrem. Pak teda zkusil tu jednotku prohodit.