Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Halogen světlomet za xenon verzi (e85)
Halogen světlomet za xenon verzi (e85)
zdárec z-kaři,
nezkoušel jste někdo vyměnit halogenová světla za xenonová na e85 nebo neviděli jste někde nějaký popis co je všechno k tomu potřeba (světlo, vysokonapětová jednotka) případně jak předělat, přepojit, kabeláž??
chtěl bych něco takového podniknout, mám na své z4ce halogen a chtěl bych to vyměnit za xenon.
díky za info, radu či odkaz,
ladis
nezkoušel jste někdo vyměnit halogenová světla za xenonová na e85 nebo neviděli jste někde nějaký popis co je všechno k tomu potřeba (světlo, vysokonapětová jednotka) případně jak předělat, přepojit, kabeláž??
chtěl bych něco takového podniknout, mám na své z4ce halogen a chtěl bych to vyměnit za xenon.
díky za info, radu či odkaz,
ladis
Re: Halogen světlomet za xenon verzi (e85)
Napiš Caknakisovi SZ nebo na Svitlip.cz, určitě rád poradí, popř. dodá komponenty, popř. ti světla předělá, nic lepšího asi nemůžeš udělat 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
staniž se 
díkas

díkas

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
ja to tak mam od nich u E83, z halogenu na bixenon ..... jeste jsem nechal pridelat ostrikovaceLadismen píše:staniž se
díkas
sviti to naprosto luxusně ...... technicka bez výhrad.
Mohu se jen přidat
svitlip.cz
Svítí super

Svítí super

Tak informaci už mám, bohužel nepracují s vlastními díly. Mám originální světla ještě zabalený, se vším všudy a tak mě zajímalo jestli můžu ty stávající Halogeny prostě vyměnit za Xenony, bez předělávání, prostě vycvaknout konektor od hlavního štekru z Halogenu a nacvaknout na ty Xenony.
Neumíte někdo říci více, co je za tou výměnou schované, jestli je třeba předělávat kabeláž, protože řídící jednotka a veškerý balast světlometu je součástí.
Případně nemáte nějaké elektrické schéma zapojení?
Mám jen zapojení Pinu na hlavním štekru.
Díky,
Ladis
Neumíte někdo říci více, co je za tou výměnou schované, jestli je třeba předělávat kabeláž, protože řídící jednotka a veškerý balast světlometu je součástí.
Případně nemáte nějaké elektrické schéma zapojení?
Mám jen zapojení Pinu na hlavním štekru.
Díky,
Ladis
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kde jsou startéry, ale asi ve světle, no minimálně ti bude chybět náklonové čidlo na nápravě
Jestli myslíš vysokonapětové zdroje, tak ty jsou součástí světlometu, potažmo jsou hned z výbojkou (D2S).
Prosím tě, co myslíš tím náklonovým čidlem na nápravě? myslíš autoleveler který ti nastavuje výšku potkávačky a dálky při zapnutí?
nicméně přepokládám že do světlometu nejde nic mimo hlavní štekr a dle schéma zapojení konektoru na světlometu tam žádné ovládání nějakého levelingu není, ale třeba něco přehlížím.
díky za info,
ladis
Prosím tě, co myslíš tím náklonovým čidlem na nápravě? myslíš autoleveler který ti nastavuje výšku potkávačky a dálky při zapnutí?
nicméně přepokládám že do světlometu nejde nic mimo hlavní štekr a dle schéma zapojení konektoru na světlometu tam žádné ovládání nějakého levelingu není, ale třeba něco přehlížím.
díky za info,
ladis