Ahoj vsem.
Zvazuji navrat k bwm a laka me motokara 116i s dvoulitrovym benzinem s 90kw (122 koni) z 2010. Slibuji si auto na kratke jezdeni kolem Prahy, do Prahy s rozumnym zrychlenim a spotrebou. Ano, zvazoval jsem 130, 135, ale zatim na tohle nedozral cas.
Diky moc za nazory na tuto volbu ci idealne zkusenosti majitelu.
Priklad uvazovaneho vozu: http://www.sportovnivozy.cz/75661-bmw-1 ... huv-hradec
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
116i 90kw dvoulitr
Re: 116i 90kw dvoulitr
Ahoj, já mam teda E87 116i 90kw, r.v.2008 a je to obsah 1599...opravdu jedna šestka a jse m s nim maximálně spokojenej. Super svezení, spotřeba ve městě, krátké trasy do 10km 9,3l a na dálky ve 130km/h jezdím za 6,5l a ve 160km/h jezdim cca. za 8,5l. Skoro nehraje roli styl jízdy, je to jenom o tom zahřátí motoru a délce jízdy, neberu extrémy a řazení v 5tis.otáčkách...jo a mam šest rychlostí, ale to bude mít ta 2.0 taky, ne?
Nemam co bych vytknul. JO...vim, všichni řikali, že díky el.systémům ani v zimě nepoznám zadokolku, tak tohle uplně pravda neni. Předtim jsem měl Toyotu Corollu 2007 1.6 a to BMW v zimě klouže opravdu víc, hlavně v zatáčkách a to jezdim opatrně, ale je to čitelné, vše cítíš, nic tě nepřekvapí...no a svezení, projev motoru, je fakt jasně lepší BMW...
Nemam co bych vytknul. JO...vim, všichni řikali, že díky el.systémům ani v zimě nepoznám zadokolku, tak tohle uplně pravda neni. Předtim jsem měl Toyotu Corollu 2007 1.6 a to BMW v zimě klouže opravdu víc, hlavně v zatáčkách a to jezdim opatrně, ale je to čitelné, vše cítíš, nic tě nepřekvapí...no a svezení, projev motoru, je fakt jasně lepší BMW...