Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E66 rada
Re: E66 rada
nevím, 20 tisic ?
Mám hydrokufr
mám hydrokufr v garáži na ponku a auto rozdělný v servisu , no není to paráda
, díky FlipFlopovi, ty jo tak málo součástek za ty prachy, ale mám !
Jinak konečně jsem slyšel magickej Logic7, že bych si z toho sedl na zadek to ne, ale je tedy znát to kódování prostoru a ekvalizér s tím se dá hezky hrát, ale za mě to tak gigantickej rozdíl oproti Profi není. Takže tohodle partu nelituji.
Lednice to je magije !
Jinak FlipFlop mě schválně prodal ele. ledničku, jelikož to tady nečte tak mu to nebude vadit, že sem to hodil na něj

Jinak konečně jsem slyšel magickej Logic7, že bych si z toho sedl na zadek to ne, ale je tedy znát to kódování prostoru a ekvalizér s tím se dá hezky hrát, ale za mě to tak gigantickej rozdíl oproti Profi není. Takže tohodle partu nelituji.
Lednice to je magije !
Jinak FlipFlop mě schválně prodal ele. ledničku, jelikož to tady nečte tak mu to nebude vadit, že sem to hodil na něj

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Arnie, byl ten logic zapnutý a poslechl sis nějaký koncert, nebo dvd? Pokud ano a řekneš, že to není nějak zásadní rozdíl, tak musíš být nahluchlý, nebo hluchý
bez urážky

spíš uplně hluchej 
je to asi jako profi hifi aparatura VS činský gramofon
takže tu moji lednici nechceš jo?

je to asi jako profi hifi aparatura VS činský gramofon
takže tu moji lednici nechceš jo?

Tak zrovna Logic7 je u me absolutni "must have", je teda pravda ze ja jsem milovnik hifi takze mam asi zhyckany sluch, ale to jak to hraje je fakt masakr. Pravda je, ze to chce dobrou nahravku (idealne naposlouchanou) aby clovek poznal co se vlastne deje, protoze separace nastroju, dynamika a skvely prednes v celem spektru frekvenci jsou fakt mimoradne dobre.
Hlavne mi pripadlo, ze tam neni kvalitativni zhorseni pri tichem nebo hlasitem poslechu, coz je opravdu mimoradne, vetsina autohifi systemu je dobra "jen nekde", tahle vec hraje dobre vsude.
Hlavne mi pripadlo, ze tam neni kvalitativni zhorseni pri tichem nebo hlasitem poslechu, coz je opravdu mimoradne, vetsina autohifi systemu je dobra "jen nekde", tahle vec hraje dobre vsude.
No jo Arnie něco napíše a hned ho linčujou, samej sluníčkář tady.
Je fakt, že L7 když se zapnul nejel, až když se hejblo s eqalizerem neco se delo, ale cisty to nebylo. Hral sem si asi 30 minut z Hydrokufrem to mě bavilo víc.
Jaraxi: O tý lednici přemýšlím, jen tu montáž by si musel realizovat ty, já to sám nedám a nemám auto (překvapivě) a ty se 735 štítíš tak to bude těžké.
Imho a ten hydrokufr bych taky potřeboval dát dovnitř a s tou lednicí zároveň ...
Je fakt, že L7 když se zapnul nejel, až když se hejblo s eqalizerem neco se delo, ale cisty to nebylo. Hral sem si asi 30 minut z Hydrokufrem to mě bavilo víc.
Jaraxi: O tý lednici přemýšlím, jen tu montáž by si musel realizovat ty, já to sám nedám a nemám auto (překvapivě) a ty se 735 štítíš tak to bude těžké.
Imho a ten hydrokufr bych taky potřeboval dát dovnitř a s tou lednicí zároveň ...
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

dyt jsi psal že jsi koupil lednici, tak ted tomu vubec nerozumim
Jo ten hydrokufr jsi mě vyfouknul...
... kdyby sis to rozmyslel stou montáží tak ho vemu.
já ho mám ale klasika chčije tak jsem to vyndal.

BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
Ex: BMW E61 530D 2005
JaraX:
DonyR1:
nevyfouknul
a nedám kdybych ho měl rozjet doma u lednice 
Asi to tak nevyznelo, ale on me ji prodal, ale jako prodal pod nosem fuč.Jinak FlipFlop mě schválně prodal ele. ledničku, jelikož to tady nečte tak mu to nebude vadit, že sem to hodil na něj
DonyR1:
nevyfouknul

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

arnie něco tady pro tebe mam 

A kdyby to bylo málo tak můžu nabídnout orig. lednici z Sclasse , která je vyndavací a jak koukám tak i větší 

a jsme u toho, stačí ta přenosná krabice a zásuvka v zapalovačiJaraX píše: tu moji jsem ochoten prodat za 5k, k tomu si dokoupíš toto
https://www.alza.cz/hobby/guzzanti-gz-2 ... oCmCjw_wcB
zadní klimu nikdo nezaplatí za práci, takže lepší to rozprodat takto.

kdyžtak pokud máte tažný, tak byste možná využili i nějakou větší lednici. Na cesty...
přece to nebude dávat do zapalovače, lepší to zabudovat přímo
Jaraxi: ty linky na obrazky ti nefungujou.
Lednice je vděčný téma tady, já apsoň nekacám a pomolau dokupuju.
Lednice je vděčný téma tady, já apsoň nekacám a pomolau dokupuju.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Zdarec. Jedna otázka. Jde na diag vidět proc nefouká levý prostřední výdech u řidiče ? Všechny ostatní foukaji. . Nebo se musí rozdělat palubka a kouknout co se děje? Nvm jestli to kdy foukalo. .teď sem si toho tak náhodou vsimnul
to chce diag, může být špatné nebo nezapojené čidlo ve výdechu, nezapoměli jste ho zapojit jak jste menili changer?
Nezapomněli. .nalevo od volantu sme to ani nerozdelavali
Mám dotaz, tesneni na obrazku č.4 je to stejné co z ETK ?
Díky !
Díky !
- Přílohy
-
- tesneni.jpg (255.99 KiB) Zobrazeno 4859 x
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Není. To co máš označeno na fotce je součást trubky a vyměnit nejde, není tam žádný o-krouzek. Ten co jsi našel je na druhé straně trubky, u převodovky. Tady ti voda ven nikdy nepoteče.
ty voe, to neee to sou otazky, už vídím že ten servis dopadne fiaskem