Vyzkoušel jsem mnoho 16" kol, jediné se vejdou 8x16" ET35 od AC Schnitzer, a to ještě některá závaží je třeba nalepit buď zvenku a nebo na šikmou plochu těsně za paprsky.
Ne, je to bomba, nevím jestli jsi to u někoho viděl a zkusil kdyby ne, tak se stav... jen tě upozorňuji, že tomu propadneš a budeš to hrozně potřebovat jako je to fakt morda
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Ne, je to bomba, nevím jestli jsi to u někoho viděl a zkusil kdyby ne, tak se stav... jen tě upozorňuji, že tomu propadneš a budeš to hrozně potřebovat jako je to fakt morda
Tak to raději chodit nebudu zrovna teď musím počítat každou korunu.
Nejdříve musím dát dokupy převodovku. Naroubovat to na její aktuální stav by bylo zvěrstvo
Já s tou BudVladovo e92 jel (kousek, sic) asi před 2 lety, kdy to už mělo Afe svody aj. úpravy na motoru a myslím i tu M3 nápravu... a jelo to velmi příjemně (a kuwa dobře)....
Až se trochu oteplí tak vyměním M3 slientbloky zadní nápravnice za solid hliníkové od Turner Motorsport. Asi také vyměním Bilstein tlumiče za Ohlins Road and Track.
Já nedám dopustit na hliníkovo-silonové silenbloky př. nápravy od Rogue Engineering, co mám v m4Zlikovi.... velmi, velmi to pomohlo zpětné vazbě od kol ve volantu, ač e89 má čistě elektrické řízení, fčíl je zpětná vazba skoro srovnatelná s e91 kde mám hydrauliku
Všeobecně mají pevnější silentbloky předních ramen vliv na cit, při brzdění se tolik nesbíhají a v zatáčce neuhýbají a stabilita v přímce taky je pak jinačí
Ať už polyuretany, různé kombinace pryže, železa uretanu až po unibaly Pro někoho kdo má trochu větší očekávání na zpětnou vazbu je to nutnost
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance