Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 vcl poloelektrická za full el. s pamětí a vyhříváním

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zidators
Kontaktovat uživatele:

E60 vcl poloelektrická za full el. s pamětí a vyhříváním

#1 Příspěvek od zidators »

Zdravím, v autě mám textilní sedačky nevyhřívané poloelektrické , budu kupovat plně v elektrice s pamětí a vyhřívané. Potřebuji aby mi někdo prosím napsal, co všechno budu potřebovat abych to mohl zapojit a fungovalo to. Abych něco nezapomněl a potom to nesháněl .. Ještě bych zapomněl, zadní sedačka je také vyhřívaná , jde mi hlavně také o to co kde napojím v palubce nebo u pojistek nebo kam se to potáhne dál. Sedačky jsou jasné , lištu s tlačítkama do palubky také , i dozádu do středového tunelu , ale pak si nejsem jist jakou všechnu kabeláž budu potřebovat. Kódování je potom to poslední.. Díky všem za cenné rady ! ;) věřím že nejsem jediný kdo toto bude absolvovat.
kadli

Re: E60 vcl poloelektrická za full el. s pamětí a vyhříváním

#2 Příspěvek od kadli »

Ahoj, mám za sebou tohle samé řešení a jsem zvědavej, zda ti někdo poskytne jen tak informace o přesném zapojení. Já jsem si na to musel přijít sám s povím ti, není to procházka růžovou zahradou. Otevři si schémata a studuj a nebo to někomu dej udělat. Hodně štěstí
Misanek

#3 Příspěvek od Misanek »

Ale asi si to teda necháš pro sebe místo toho aby jsi mu poradil co? :roll:
kadli

#4 Příspěvek od kadli »

Ono je to težké poradit, když ani nevím, jak je zručný, jestli má sedačky i sjednotkama, jaký má konkrétně typ sedaček, všechno se to liší.
Misanek

#5 Příspěvek od Misanek »

Neni nic jednoduššího než se na tyto podstatné informace autora rovnou zeptat pokud chceš poradit, místo toho, ay jsi tu psal nesmyslný příspěvek o tom, že ty jsi si tím sice prošel, musel sis na to přijít sám, ale jediná tvoje dosavadní rada je nastuduj si schémata.

Tak pokud chceš poradit, tak zkus radit nějak věcně a konkrétně, anebo pokud ti jde jenom o to machrovat že ty jsi to dokázal ale informace k tomu žádné dát nechceš, tak jsi sem ani moc psát nemusel. Protože sorry, ale takhle ten tvůj první příspěvek bohužel vyzněl...
kadli

#6 Příspěvek od kadli »

Ano, nastudovat schémata, zjistit čísla a umístění jednotek. Když jsi tak chytrej ty, tak mu to můžeš zapojit. Já když to dělal a chtěl radu, tak mi každý řekl, ať jim to buď přivezu a nebo ať jim pošlu peníze a oni mi za to poradí. Tohle není výměna rádia a kdo to zná, tak to nebude jen tak troubit na veřejné stránky, protože se tím lidi živějí a rozhodně jim nebudu do řemesla házet klacky. (Ale chápu to, že jsme v čr a lidi si to nejdřív dojebají a pak to někomu dají, ale ono už je často pozdě). Takže moje rada je, buď to dej někomu, kdo to dělá a nebo studuj.
Misanek

#7 Příspěvek od Misanek »

kadli píše: Když jsi tak chytrej ty, tak mu to můžeš zapojit.
Tak to sis asi trochu spletl ne? :D Já "chytrej" v tomhle směru nejsem, hovno se v tom vyznám. Pouze jsem reagoval na tvou debilní odpověď, to je všechno :wink:

Jestliže si chceš zachovat svoje know-how, tak je to zcela pochopitelné, ale buďto jsi tedy neměl psát nic a své tajmeství jsi si měl nadále udržet, anebo jsi mu mohl napsat za tolik a tolik peněz jsem ochoten ti to rozchodit.

A argumenty o tom, že nebudeš lidem házet klacky do řemesla a proto zde nebudeš radit si nech laskavě od cesty. Pokud radit nechceš, tak znovu opakuji, nechápu, proč jsi sem vlastně přispíval. A pokud poradit chceš, tak zase nechápu proč jsi napsal takový sranec, jaký jsi napsal.

Toť z mé strany asi vše
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

zidators
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od zidators »

Chlapi v pohodě ;) prošel jsem celé fórum,mraky stránek a nic jsem se tu opravdu nedozvěděl co bych sám nevěděl .. i na zahraničních fórech toho není moc co k přečtení :( doufám že plus který mám tak to,že z auta ze kterého mám sedačky,tak budu brát i tu všechnu elektriku co vedla od zadních i předních sedaček. Ale i přesto jsem raději chtěl nějaké rady :? protože to nebude jen tak, ale nevadí, nějak se s tím poperu. Jediné co sedačky nemají tak je masáž a nejsou odvětrávané, jinak i zadní lavice je celá vyhřívaná , hlavové opěrky v elektrice a tak .. už mě štvali textil poloelektriky který ještě začali nehorázně vrzat. Až budu mít čas a pustím se do toho, tak se pokusím toho nafotit co nejvíce a pak to dát nějak dohromady a možná se i podělit ;) když to bude k něčemu. Jinak zde jsou sedačky, jsem z nich unešenej komplet s jednotkama , dlouho dobu mi trvalo než jsem na takové narazil.

Obrázek

Obrázek
mitka

#10 Příspěvek od mitka »

přeji hodně štěstí jinak pokud sem něco dáš tak bych byl rad zajímalo by me to :)
Odpovědět