Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 rádio
-
E39 rádio
Ahoj , mám dotaz . Když mám puštené rádio nebo přes transmitor MP3 tak když poslouchám hudbu víc nahlas tak se to nedá . Repráky šustí,chraptí prostě hrůza .. Jinak E39 tour rok 03 16:9 . Určitě si nemyslím že budou špatné repro . Může to být radiomodul ? V kufru je i zesilovač.
díky za odp .

Re: E39 rádio
A jak hraje CD? Přes transmitter to bude stát za houby vždy.
-
vše chraptí
Tak to tipuji na odcházející radiomodul
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Skoro jiste odchazi radiomodul,umim opravit.
Veskere info zde:
http://www.autohifiservis.cz/?page_id=18
Pokud by si mel zajem,ozvi se.
Veskere info zde:
http://www.autohifiservis.cz/?page_id=18
Pokud by si mel zajem,ozvi se.
A koncový zesilovač TOP HIFI E39? Kolik má opravdu výkon prosím tě a oprava cena?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Vykon nevim,protoze jsem ho jeste snad ani nemel na stole,protoze to neodchazi....Musel bych to rozebrat a zjistit,co je tam pouzito za koncaky....
Co ti na nem nejde?Nebo nejde vubec?Jsi si jist,ze je to tim zesikem?
Co ti na nem nejde?Nebo nejde vubec?Jsi si jist,ze je to tim zesikem?
Ale jde, jen mne to zajímá, BMW píše v katalogu přes 400W. Na druhou stranu tam jsou čtyři samostatné zesilovače na suby.
V E46 jsem měl HIFI, pak jsem dával HK, ale žádný zázrak. Ale některý repro jsou 2 ohmy, Takže výkon dvojnásobný. Neodcházejí pak ty rádia tímhle?
V E46 jsem měl HIFI, pak jsem dával HK, ale žádný zázrak. Ale některý repro jsou 2 ohmy, Takže výkon dvojnásobný. Neodcházejí pak ty rádia tímhle?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Jako fakt nevim,cim je to tam osazene a mozna soucet vsech vykonu teoreticky mit tech 400W muze,ale to bude maximalni vykon,tedy realne polovicka...
HK nejak hraje,ale pokud clovek chce,aby to fakt hralo,musi se to cele predelat s jinyma externima zesilovacema a i subem,protoze ten origo ma tak 2x50W,podle zesicku,co je uvnitr subu....
To,ze nektere repra maji 2ohmy je proste hvuli vykonu,aby dosahli co nevice a je to na to stavene....tohle neodchazi,jako normalni radiomoduly,protoze je to osazene zesilovacema v klasickym pouzdru,ne tema zalityma primo na desce...
HK nejak hraje,ale pokud clovek chce,aby to fakt hralo,musi se to cele predelat s jinyma externima zesilovacema a i subem,protoze ten origo ma tak 2x50W,podle zesicku,co je uvnitr subu....
To,ze nektere repra maji 2ohmy je proste hvuli vykonu,aby dosahli co nevice a je to na to stavene....tohle neodchazi,jako normalni radiomoduly,protoze je to osazene zesilovacema v klasickym pouzdru,ne tema zalityma primo na desce...
Jo, dík