Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Změna Faradů na CELSIA
-
Změna Faradů na CELSIA
Ahoj , po odpojení baterky mi tam skočily farady . Mám 16:9 . V nastavení ta možnost změny na celsia je ale nejde potvrdit :/ . Poradí někdo ? Díky E39 2003
Re: Změna Faradů na CELSIA
Farady jo?
spíš jsi asi myslel Fahrenheity, ne?
Jinak je zvláštní, že ti to nejde změnit přes obrazovku, každopádně změna lze provést i přes budíky tuším podržením zmáčknutého levého tlačítka při otočeném klíčku, nějak podobně jako se nuluje servisní interval. Vím, že se mi to posledně při nulování intervalu taky nějak povedlo změnit na Fahrenheity

Jinak je zvláštní, že ti to nejde změnit přes obrazovku, každopádně změna lze provést i přes budíky tuším podržením zmáčknutého levého tlačítka při otočeném klíčku, nějak podobně jako se nuluje servisní interval. Vím, že se mi to posledně při nulování intervalu taky nějak povedlo změnit na Fahrenheity
-
No ta volba tam je . Ale nejdou potvrdit celsia :/
Na x5 kdyz jsem nuloval inspekci tak po vynulovani jsem mel taky prehozenou teplotu na farenhajty, pres 16:9 jsem normalne zmenil na celsia. Musi ti to jit, nevim proc by to nemelo jit potrvdit. Pokud se na policko s celsii dostanes tak to musi jit pravym koleckem potvrdit.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
To je právě ten problém že potvrdit celsia nejdou :/
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Změna ukazovatele ze stupňů Fahrenheita na Celsia :
Kdo má BC, tak nastavit zobrazení vnější teploty a při zapnutém klíčku pravým čudlíkem přepínat F a C.
Kdo má climatronik bez BC, klíč do polohy jedna, musí běžet klima a současně stlačit auto + přední ofuk okna.
Kdo má BC, tak nastavit zobrazení vnější teploty a při zapnutém klíčku pravým čudlíkem přepínat F a C.
Kdo má climatronik bez BC, klíč do polohy jedna, musí běžet klima a současně stlačit auto + přední ofuk okna.
-
starML píše:Změna ukazovatele ze stupňů Fahrenheita na Celsia :
Venkovní teplotu mi to ukazuje stále nemusím nic přepínat

-
-
-
Tohle ovládání mám ... už nevím co stim
špatně nakódované moduly
-
-
klíček v poloze 0 , podržíš levej čudlík na budíkách (ten co nuluje denni počítadlo) zároven stim otočíš klíček do polohy 1 , pak ho hned zase vrátíš zpět do polohy 0 a pustíš ten čudlik na budíkach , pokud to bude fungovat tak se počítadlo nevynuluje a přístí otočení klíču by se mělo přehodit z F na C a na opak
Vyřešeno
Vyřešeno